Contest Sitkom Yeos (Part 2)

by - June 06, 2015

Contest Sitkom Yeos diadakan sempena event SBBYeos2015 yang akan berlangsung pada 13 Jun 2015.Wah tak lama dah kan, so exited sebab ini adalah tahun pertama berpeluang unuk sertai event awesome anjuran Denaihati.Contest Sitkom Yeos ni boleh disertai oleh semua blogger yang mendaftar di SBBYeos2015.Tamat pada 10 Jun 2015, pemenang diumumkan pada SBBYeos2015 iaitu pada 13 Jun.3 pemenang betuah berpeluang untuk memenangi GoPro wahhh best nye, dan yg x bernasib baik dapat hamper Yeos RM50 wah awesome jugak tu.So kat sini sekadar mencuba, suka2 hehe aku join conest ni, doa2kan tau huhu.... wish me luck


So kalau korang berminat boleh ke [ http://sbb.my/tag/contest-sitkom-yeos/]


posted from Bloggeroid

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish