Jun 5, 2015

Contest Sitkom Yeos, Peluang Menang GoPro

Contest Sitkom Yeos diadakan sempena event SBBYeos2015 yang akan berlangsung pada 13 Jun 2015.Wah tak lama dah kan, so exited sebab ini adalah tahun pertama berpeluang unuk sertai event awesome anjuran Denaihati.Contest Sitkom Yeos ni boleh disertai oleh semua blogger yang mendaftar di SBBYeos2015.Tamat pada 10 Jun 2015, pemenang diumumkan pada SBBYeos2015 iaitu pada 13 Jun.3 pemenang betuah berpeluang untuk memenangi GoPro wahhh best nye, dan yg x bernasib baik dapat hamper Yeos RM50 wah awesome jugak tu.So kat sini sekadar mencuba, suka2 hehe aku join conest ni, doa2kan tau huhu.... wish me luck

Sitkom Yeos 1


So kalau korang berminat boleh ke http://sbb.my/tag/contest-sitkom-yeos/

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Hahaaa sngat comel gimik muka tu sis :)

    ReplyDelete
  2. Memang cute XD
    Good luck, semoga berjaya!

    ReplyDelete
  3. hahahaa ini klako. brapa banyak entri mau buat ni? hehe

    ReplyDelete
  4. Ramai juga yang sertai sitkom ini...semoga berjaya buat mamadarwiish.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign