Jun 18, 2015

Gambar Kenangan Bersama Blogger @SBBYEOS2015

Sayonara Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015 kini hanya tinggal kenangan dan memori indah di hati huhu.Jiwang pula di hati.Kalau sebelum ini aku ada post entri mengenai aktiviti sepanjang SBBYEOS2015, so pada kali ini aku kongsikan gambar selfie, wefie aku bersama blogger2 yang hadir.Tapi tak semua lah... tak sempat huhu.


Kredit photo untuk Tuan Haji Amir boss besar, CEO Denaihati selaku penganjur event hebat ini.Wah... mesra, friendly orangnya. Moga aura hebat, berjayanya berjangkit pada kami huhu.Kat situ ada Alin, Miekael, Boni Kacak dan Muiez. Boni memang kacak haha, dan bertuah menang camerabapa ntah di lucky draw dan saguhati contest sitkom.


Nami Mia adalah blogger pertama yang aku terjah di parking lot. Kecil molek orangnya.Hehe sorry Mia, sebab aku nak gran voucher berbuka puasa seperti yang beliau janjikan. Siapa yang tegur dan bagi beliau namecard, boleh dapat voucher.Ngeh2 rezeki aku, Alhamdulillah dapat.Thanks Mia.


Kid AJK SBBYEOS2015 , kira orang kuat lah ni. Beliaulah yang menjadi mangsa aku masa sebelum berlangsungnya event ni.Segala persoalan, sampai tukar saiz baju pun aku pm personal beliau di FB.Sangat ramah dan mesra.


Halim bro ni memang aku nak jumpa sangat. Sebab nak tengok lesung pipitnya original atau palsu ngeh2.Ternya ori dengan kedalaman 3 inci hehe.Selalu follow FB Halim ni, nak tahu kenapa, korang kena follow sendiri.Dan beliau sangat bertuah sebab menang hadiah utama lucky draw iaitu iPhone6 Plus 64gb puhhhh memang lucky sesangat.


Mahamahu blogger kaki makan yang menjadi ikutan aku.Bertuah juga tau, beliau menang GoPro4 dari kontest Yeos.Kak Summi baru first time kenal dorang.Semuanya ramah, mesra dan cool.


Ayue Idris suka tengok awek ni.Cun, manis dan ayu kena dengan nama.Selalu blogwalking blognya, suka dengan cara review dia.Aktif menghadiri event2 besar.Nice meet you Ayue.Orangnya tak sombong.


Adza suka tengok sis ni.Follow dari blog meroyannya hehe.Makin cantik dan slim.Beliau datang dengan anak terunanya hehe.Sis ni pum sangat mesra, ramah dan vouge.Bila lah dapat berzumba di gym beliau hu.


Alin sis ni satu group dengan aku. Banyak membantu bluetooth dan ambil gambar2 hehe, sorry ye sis.Kesana kemari bersama, 1 group la katakan.Nice meet you sis... Telu grand banget!!!!!


Darul cowok dari Jakarta.Aduh ganteng bangat dehhh. Selaku ketua group kami.Suka dengar dia ngomong bahasa Indo. Ketua yang mengamalkan demokrasi, tak gila kuasa haha.


Bro Framestone bro panda kita yang super cute.Sangat aku follow di FB mahupun ig. Ni kira otai2, sifu2 juga dalam berblogging.Bro datang dengan wife die... tak sempat nak snap, ini pun curi masa buat task hehe.



Dayang Deno dan sahabatnya dah lama mengenali adik comel ni melalu blog Lupus nya.Comel kan.Korang nak tahu aku dapat special handmade namecard dari beliau yang memang ada bakat dalam art.Nantikan entri itu nanti.Sangat cute, ramah dan suka senyum.


Darul, Pungky, Anazkia, Una dan Winda blogger yang diterbangkan khas dari Indonesia bagi memeriahkan lagi event ini.Wah senang banget berkenalan sama kalian .Nyata amat baik dan mesra gitu.Mudahan bisa ketemu di lain masa dong.Keep in touch.


Melastik Bintang yang selalui aku follow FB nya.Yang ramai kata kembar Izzue Islam.Cute je orangnya.Beliai juga AJK yang mendera kami dalam task selfie si bisu...argghhg yang aku kena cium pokok tu.Tapi it just for fun.Beliau datang dengan wife dan baby yang chooomellll.Oh ye aku ada menang majalah Kaangkraf sebelum ni melalui contest beliau di FB.




BTHYEOS2015 antara moment group kami.Mudahan ikatan persahabatan terus terjalin.Moga berjumpa lagi.Keep in touch.Miss u olsssss

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Hai Mama Darwiish :D
    Wah, ramah sekali siapapun diajak selfie.. Hangat, baik dan humble. Saya merasa disambut dengan baik oleh mama darwish.. keep in touch yaa.. miss you! ;)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign