Jun 23, 2015

Giveaway Duit Raya Dari BBL



< Klik gambar untuk join >


Assalamualaikum & hello there,




Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang


Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang


Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :


1. Add BBL di


Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri



Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti




BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya


7 comments:

  1. Salam Ramadhan,
    terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

    Dah update senarai peserta giveaway,
    boleh rujuk entri ini ya
    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

    Jangan lupa join contest Lazada, boleh menang GoPro atau duit raya cash
    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/persiapan-hari-raya-bersama-lazada.html

    ReplyDelete
  2. All the best. Jalan-jalan dr GA yg sama. ;)

    http://penulishingusan.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan dan good luck ye :)

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama..Done follow sini..
    http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign