Jun 12, 2015

Hadiah Hasil Bercontest Edisi May

Mood bercontest tak pernah pudar dalam hatiku keh2 dah macam lagu si Rossa pulak.Tapi kekadang mood down jugak kalau internet slow macam pig snail. Hari ni nak share kat korang antara hadiah yang dah selamat sampai hasil bercontest, bergiveaway sana sini sepanjang bulan April-May.Kalau ada yang masih ontheway Alhamdulillah.Aku ni pelupa sikit. Buksn nwk menunjuk tapi nak kongsikan kegembiraan dan menarik minat korang untuk bercontest.Selain berpeluang dapat hadiah2 awesome, boleh blogwalking, tambah followers, viewers dan banyak lagi.









Itulah diantaranya, ada hadiah tshirt, bag dan note book unuk si Darwiish dari Karangkraf , ada korean mask, novel fixi yang memang aku mengidam nak baca dan tote bag dan lipstick, yang ni hadiah penyertaan awal.Nampak kalau x menang pun, ada peluang juga dapat cenderahati.Yang penting rajin usaha, dan feel happy.Ohhh kalau korang ada anjurkan contest, ga, jgn segan2 bagitahu ok. Dengan pantas aku pergi join kekeke

#akukakicontest
#kodahpehal

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. nanti share ye pasal Novel Kelabu tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sha Allah Shahida, sis tengah menelaah, cewah hehe, tp yg pasti awesome

      Delete
  2. tahniah!
    blogger kena support la blogger lain kan :)
    aida pun ikut mood nak join giveaway.
    kalau sempat. bulan ni byk yg sempat :) ha ha ha...
    moreover kalau giveaway yg kurang syarat tapi hadiah menarik.
    lagi la aida support :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign