Jemputan Ke Majlis Perasmian Butik Almari Baju Adrini's

by - June 27, 2015Dua hari lepas, Mama Darwiish menerima 1 sms dan whatsapp mengenai jemputan khas ke Majlis Perasmian Butik Almari Baju Adrini's yang bertempat di Shah Alam. In Sha Allah majlis ini akan dihadiri oleh 30 rakan blogger yang terpilih.

In Sha Allah, Mama Darwiish juga akan turut berada di majlis tersebut bagi menyokong dan memeriahkan lagi majlis tersebut. Dalam pesanan jemputan itu juga telah disenaraikan aktiviti yang bakal berlangsung iaitu perkongsian ilmu breasfeed sewaktu Ramdan oleh pakar jemputan, Baby snap shoot dan make over. Pasti meriah... wahhh tak sabar rasanya, selain menambah kenalan dan ilmu.

Terima kasih pihak Butik Almari Baju Adrini's kerana sudi menjemput Mama Darwiish. Semoga perniagaan kalian berkembang maju.Nantikan review istimewanya nanti ye... jumpa di sana esok.In Sha Allah.

posted from Bloggeroid

You May Also Like

1 ulasan  1. hai ! jom join GA EFG mega raya..hadiah wang tunai RM 3100 taw !

    www.adnan-daughter.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish