Jun 22, 2015

Menang Jam Dan Hamper Di Sepetang Bersama Blogger 2015

13 Jun yang lepas, berlangsungnya SBBYEOS2015.Sebelum dah publish entry berkaitan diari sepanjang event tersebut dan foto kenangan bersama blogger yang hadir. Kali ni nak share pasah hadiah yang aku menangi di event tersebut.


Pada event tu aku sedikit bertuah kerana terpilih dalam acara lucky draw. Huhu... walaupun tak menang iphone6 plus dan Samsung Note Edge, aku masih bertuah kerana menang Jam Tawaf Denaihati yang harganya ratusan ringgit. Ia merupakan produk terbaru dari Denaihati yang mana majlis pelancaran jam tersebut diadakan di event SBBYEOS2015.


Selain tu, aku menang hamper bernilai RM50 tajaan Yeos, kerana mendapat saguhati dari kontest sitkom Yeos.Alhamdulillah rezeki anak2.So lepas ni nantikan review khas Jam Tawaf Denaihati ni tau.

posted from Bloggeroid

2 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign