Menang Jam Dan Hamper Di Sepetang Bersama Blogger 2015

by - June 22, 2015

13 Jun yang lepas, berlangsungnya SBBYEOS2015.Sebelum dah publish entry berkaitan diari sepanjang event tersebut dan foto kenangan bersama blogger yang hadir. Kali ni nak share pasah hadiah yang aku menangi di event tersebut.


Pada event tu aku sedikit bertuah kerana terpilih dalam acara lucky draw. Huhu... walaupun tak menang iphone6 plus dan Samsung Note Edge, aku masih bertuah kerana menang Jam Tawaf Denaihati yang harganya ratusan ringgit. Ia merupakan produk terbaru dari Denaihati yang mana majlis pelancaran jam tersebut diadakan di event SBBYEOS2015.


Selain tu, aku menang hamper bernilai RM50 tajaan Yeos, kerana mendapat saguhati dari kontest sitkom Yeos.Alhamdulillah rezeki anak2.So lepas ni nantikan review khas Jam Tawaf Denaihati ni tau.

posted from Bloggeroid

You May Also Like

2 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish