Jun 27, 2015

Muka Aku Masuk Berita Astro Awani

Dulu anak dara Mama Darwiish masuk surat khabar dalam segmen anak kecil. Alhamdulillah happy sungguh bila pagi tadi muka Mama Darwiish pula masuk tv di siaran Buletin Astro Awani.Dah kenapa sampai masuk tv ni...


Al-kisah Sepetang Bersama Blogger yang masih panasss hehe. Pagi-pagi lagi Tuan Denaihati dah mention suruh setia depan tv, ada liputan khas tentang SBBYeos2015. Itu gambar kat atas dirakam masa kami bersenam lenang sebelum trasure hunt. Wah gelak sakan Mama Darwiish.


Yang ni masa kami kumpulan 3, selesai siapkan task pertama.Wah riang ria kan. Sempat lah merakam berita tu, lepas ni hari-hari duk melangut tv, padahal sipi-sipi je pun. Kalau ada yang tak sempat menonton korang boleh tonton di

[ http://m.www.astroawani.com/video-malaysia/menjadikan-penulis-blog-sebagai-kerjaya-60722]

posted from Bloggeroid

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign