Jun 12, 2015

Pak Arab Cari Apa Di Blog Aku ?


Haha print screen google statistic semalam ngeh2. Wahhh worlwide blog aku ni ye. Alhamdulillah... walaupun tuannya tak berkesempatan melancong, melencong ke overseas namun, hasil penulisan blog dah sampai ke sana . Yeeebaaaa agak2 korang apalah yang dorang baca, cari kan... adakah dorang tengah baca tutorial buat sarung ketupat atau kuih tepung pelita ngeh2... maklumlah x lama lagi nak puasa kan.

Btw... terima kasih semua... kunjungan korang amat dihargai yang baik jadikan teladan yang buruk jadikan sempadan. #HappyBlogging

5 comments:

  1. fuyo heybat lah serata dunia.. terbaikk!!

    ReplyDelete
  2. Hi Mama Darwish,

    Found your blog masa cari resepi nak buat pulut mangga. Hehe. Boleh jadi hit drp UAE tu orang Malaysia yang cari resepi kot.

    Keep on writing especially about recipe. Boleh la saya jadikan rujukan. :)

    ReplyDelete
  3. Hahhaa..mungkin org malaysia dekat luar negara tengah cari resepi

    ReplyDelete
  4. Fuyoo..hebat mama darwish nie...seronok kenal kat dia...telu grand bangat hebat! hihi...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign