Jun 21, 2015

Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia


Salam Ramadhan, Alhamdulillah kita masih diberikan peluang untuk menunaikan ibadah puasa untuk tahun ini. Mesti di antara kita sudah mula sibuk membuat persediaan untuk menyambut Syawal nanti. Usah risau kalau tidak berkesempatan shopping diluar sana, kerana Lazada menawarkan jualan istimewa dan eksklusif sempena Hari Raya. Bermacam produk ditawarkan dengan potongan harga istimewa dari perabot, pakaian, perkakasan rumah dan banyak lagi.Wah bestnya kalau dapat shopping raya di Lazada.

Confirm rambang mata dibuatnya kalau diberi peluang bershopping raya di Lazada.4 barangan yang aku nak shopping di Lazada sempena nak menyambut Hari Raya adalah :



RM 299

Aku nak beli dan miliki Blooming Lace Kurung ni sebab dah tentu2 ia direka oleh pereka fesyen terkenal negara. Barulah vouge di Hari Raya nanti. Selain tu, aku suka dengan warna dia. Senang nak matching dengan kasut dan bag. Tergoda dengan design dan gabungan lace tu, menampakkan si pemakai lebih elegan, seksi dan berkarisma huhu. 


RM 95

Dah lama mengidam hand bag. Nak sangat yang ni sebab ada potongan harga  yang super awesome.Harga asal RM 299.90 tau. Yang paling aku suka ia didatangkan dengan set lengkap , ada shoulder bag, clutch,name card holder dan teady bear keychain. Dekat situ dah jimat.Lagipun warna biru memang aku minat, dari jauh dah nampak wow huhu. Ada pilihan warna lain juga,hitam dan putih.

RM  123

Pressure Cooker ni memang nak sangat beli. Maklumlah masa raya nati nak masak sup tulang, rendanglah, ketupat lah kan. Ada pressure cooker ni barulah dapat jimatkan masa, tenaga dan duit. Lagipun preasure cooker ni agak besar, 11 liter. Memang seronok lah masak untuk family dan tetamu nanti. Dan yang paling penting ia bercirikan keselamatan, ada self lock safely. Selain tu ada diskaun 49%. Banyakkan.



RM 180

Vacuum cleaner tentulah penting bila nak menyambut raya. Tak larat lah aku nak menyapu bagai. Dengan adanya vacuum ni dah jimat masa, tenaga. Warna pulak merah, memang warna kesukaan tu. Vacuum ni pun ada diskaun 10%. Selain tu, vacuum ni boleh ditarik wayarnya sepanjang 5meter, dan kepala penyedutnya boleh berpusing 360darjah. So senang lah nak vacuum bawah sofa, almari semua tu kan. Lagipun ia hanya menngunakan 1200w sahaja. Jimat tenaga, rumah pun bersih. Barulah raya lebih ceria.

Mudahan Ramadhan kita diberkati dan mudaha  wishlist aku ni termakbul hehe. Lazada adalah online shopping yang paling best dan menawarkal pelbagai produk dengan potongan harga yang menarik denfan kualiti hebat.
Wish me luck ♥♥♥


Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :


Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 




------------------------------------------------------------------

Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  
------------------------------------------------------------------

- See more at: http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html#sthash.pQHdmvxA.dpuf

2 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign