Blog Tersadai Menanti Syawal

July 12, 2015

Puhh tajuk... syahdu bagai ditusuk sembilu.Ngeh2.Bukan apa rasanya hampir dua minggu kot aku tak update blog ni.Bukan bermalasan, berpoya mahupun berpeleseran... tapi biasa lah, di bulan Ramadhan... nak banyakkan rehat, ibadat dan santai... wahhhh ye2 je alasan kan.



Atau jadi teman si Isabella beradu.Tak adalah, cuma aku sibuk sikit dengan menyiapkn tempahan kuih raya, shopping raya, macam2 lag... sebab Ramadhan ni special dari bulan2 yang lain.In Sha Allah ada kelapangan akan ku update blog ni.Mudahan ada kunjungan selalu, selamat berpuasa.. dan selamat menyambut Syawal.

You Might Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish