Jul 12, 2015

Blog Tersadai Menanti Syawal

Puhh tajuk... syahdu bagai ditusuk sembilu.Ngeh2.Bukan apa rasanya hampir dua minggu kot aku tak update blog ni.Bukan bermalasan, berpoya mahupun berpeleseran... tapi biasa lah, di bulan Ramadhan... nak banyakkan rehat, ibadat dan santai... wahhhh ye2 je alasan kan.



Atau jadi teman si Isabella beradu.Tak adalah, cuma aku sibuk sikit dengan menyiapkn tempahan kuih raya, shopping raya, macam2 lag... sebab Ramadhan ni special dari bulan2 yang lain.In Sha Allah ada kelapangan akan ku update blog ni.Mudahan ada kunjungan selalu, selamat berpuasa.. dan selamat menyambut Syawal.

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign