Jul 14, 2015

Cantiknya Kasut Di Butik CalaQisya

Hari tu masa time break perasmian Butik Almari Baju by Ardini's, dalam perjalanan balik hotel, tertarik aku dengan 1 lot butik yang bewarna pink, yang mana berselerak puluhan kasut di hadapan pintu besarnya. Kalau dah banyak kasut, maknanya ramai customer di dalamnya, meati best butik ni sebab ianya sangat crouded. CalaQisya CalaShoes nama pun unik kan. Tersergam pink bangunannya, confirm menarik pengunjung.



Macam customer lain, nak masuk kena tanggal kasut, bila masuk je.... wahhhh cute, cantinya butik CalaQisya, bertemakan warna pink dan sedikit kuning.


Buku tulisan pemilik butik CalaQisya, kalau tak silap tentang kewujudan blog dan branding CalaQisya, harga menarik tu. Design dalaman CalaQisya memang tiptop, sangat unik, tak pernah lagi masuk butik yang berani gunakan warna2 macam ni.





Wahh meleleh air liur, tengok kasut2 ni. Harga pulak memang awesome. Warna pastel yang jarang ada di pasaran. Rugi tak beli hu. Bukan apa, aku kalau nak beli barang tak boleh terasak2, kena tenteram. Tapi memang best, selesa dan berkualiti ok.


Selain kasut, banyak pilihan baju raya, jubah, baju kanak2, pakaian muslimah, muslimin semua ada selain tudung dan shawl di CalaQisya.Banyak less sekarang tau.


Kalau beli shawl terpilih, dapat packaging macam ni.Menarik dan eksklusif kan.Mesti datang dan beli nanti. Huhu.CalaQisya berempat di Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 6, Shah Alam.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign