Jul 1, 2015

Pelancaran Butik Almari Baju By Ardini's

Butik Almari Baju By Ardini's menawarkan aneka pilihan baju, jubah, dan pakaian untuk ibu yang menyusukan bayi dan meternity. Alhamdulillah, Mama Darwiish dijemput untuk menghadiri majlis perasmian butik mereka pada 27 Jun 2015 yang lepas. Lokasinya adalah di Seksyen 7, Shah Alam.




Seawal jam 11 pagi aku dah terpacak di sana. Tepati call time gitu. Waktu operasi Butik Almari Baju by Ardini's adalah Isnin, Rabu-Jumaat dari jam 10 pagi - 5 petang. Sabtu dan Ahad dari jam 10 pagi - 6 petang. Off day hari Selasa.



Siap register, pihak Butik Almari Baju By Ardini's dengan murah hati bagi goodies bag sebagai penghargaan. Bukan 1, tapi 3. Nak tau apa dalamnya, nantikan entri khas nanti ok. Terima kasih, mudahan perniagaan ini berkekalan dan maju sentiasa .



Antara gambaran ringkas suasana dalam Butik Almari Baju by Ardini's. Berlatar belakangkan warna putih, menampakkan ruang lebih luas, bersih. Susun atur pun ok, tak merimaskan. Ramai juga pelanggan yang datang. Jangan kata ahkak tak belanja selfie ngeh2.




Kalau nak tahu, seawal tahun 2010, perniagaan mereka beroperasi secara online sehingga tahun 2013. Mula berniaga di butik 2014, dan tahun ni berpindah ke Shah Alam. Butik Almari Baju By Ardini's mengkhususkan nursing, maternity wears, semuanya longgar, menutup aurat, labuh dan selesa So mummy2, mama2, emak2, ibu2, tak perlu risau lagi nak menyususkan baby di tempat awam. Datang je ke Butik Almari Baju by Ardini's.... semuanya ada.




Selain blouse, ada juga jubah, baju lengan panjang, baju kurung, palazo, cardigan, shawl, tudung dan banyak lagi dari jenama Ardini's, Comel Ibu, Milk With Love dan banyak lagi dengan harga menarik. Banyak diskaun harga yang ditawarkan.


Selain pakaian, ada juga produk makanan , coklat, madu, kuih raya dan produk berkaitan maternity. Sangat best shopping di Butik Almari Baju by Ardini's kerana variati pilihan yang diberi, harga menarik dan staff yang sangat friendly, begitu juga pemiliknya. Yang tak best nya, tak sempat berselfie dengan mereka.
Terima kasih Butik Almari Baju by Ardini's di atas jemputan, mudahan perniagaan anda diberkati dan maju.Jangan lupa jemput Mama Darwiish di lain event dan promosi di masa hadapan :)

Butik Almari Baju by Ardini's
No. 19A, Jalan Plumbum P7/P,
Seksyen 6,40000 Shah Alam, Selangor

Contact :
011-3231 5954

Facebook :
http://www.facebook.com/almaribajubyadrinis

Instagram :
http://www.instagram.com/almaribajubyadrinis


posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. wah.. mesti best ibu-ibu shopping maternity & nursing wear kat sini.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign