Rambang Mata Shopping di ENSOGO

by - July 14, 2015

Sekarang memang trending shopping di alam maya ataupun online shopping, Bukan hanya menjimatkan masa meredah kesesakan lalu lintas, malah mampu menjimatkan wang selain aneka pilihan barangan dan perkhidmatan hanya dihujung jari. http://www.ensogo.com.my adalah online shopping yang viral sekarang. Huhu sebab ianya menawarkan diskaun harga yang menarik, pelbagai barangan dari pakaian,aksesori, perabot gajet, peralatan sukan dan yang specialnya di ENSOGO terdapat tawaran voucher diskaun makanan , penginapan, servis perkhidmatan .



Diskaun harga akan diberikan bila kita mula mendaftar di ENSOGO boleh juga kita install aplikasinya, so mudah sikit kerja menyopping nanti. Jangan bimbang kerana barangan yang ditawarkan semuanya berkualiti dan berbaloi dengan harga.Tapi kita sebagai oengguna bijak mesti pandai memilih dan membuat perbandingan harga.



Wahhh tawaran diskaun yang banyak untuk kelas art barista, best nya..., yang ni termasuk dalam wishlist aku. Ehemmmm2 cukup budget nanti boleh lah beli, tak pun kalau ada yang murah hati nak sponsor,,, Alhamdulillah, Hanya di ENSOGO ada tawaran yang macam ni kan.




Voucher makanan di hotel, tiket ke zoo....wah syiok nya. Banyak lagi yang menarik di Ensogo. Rambang mata dibuatnya tu, belum lagi aku godek pakaian, baju baby, handbag... uhukkkk ohh ye...kalau korang nak shopping raya sempat lagi ni.... guna kod promosi MAMADARWIISH20 untuk dapatkan diskaun RM20 untuk setiap belian RM50 keatas. Kod ni sah sehingga 30 Julai 2015**

Jom shopping di EnsoGooooo !!!!

posted from Bloggeroid

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish