Teh Dan Kopi Made In #Gombak Tarikan Baru Danau Kota

July 15, 2015

Danau Kota tak asing lagi pada kaki shopping. Uptown yang menarik ribuan pengunjung dalam sehari dan pada musim perayaan jangan cakaplah, betapa ramainya manusia. Walaupun terpaksa berasak, dan parking jauh, tetap ramai kunjungan. Sebab kat situ, macam2 ada, waktu beroperasi pulak dari jam 9malam sampai 3-4 pagi. Boleh tawar menawar pulak. Kadang tu barang2 yang bukan2, unik2 ada dijual.


Green tea, teh dan kopi made in #Gombak daya tarikan baru, tak silap aku sebelum puasa tak ada, aku pergi baru2 ni, dari jauh nampak stall dia, cam awesome je.Aku tak boleh kalau benda2 cantik2, awesome2 ni. Hahahah


Tokey besar belanja heheh. Tq ♥



Cantikkan pacaking dia, bukan minum botol pun ngeh2. Green tea untuk aku dan Tea untuk abam sayang.Dalam kepala dah imagine rasa dia, adalah lemak berkrim lagi umpppph macam Setabakkk atau Boat Mee hehe.


Wahhhh not bad la rasa diah. Berbaloi bayar RM5 untuk 500ml sangat refreshing, tak berlemak sangat, tak manis sangat.... just nice... bukan tahap kemanisan potong kaki. Kalau korang teringin nak cuba nanti boleh lah singgah di uptown Danau Kota tepi Shell ada bro cute yang jual. Nanti dah minum jangan lupa hashtag #jomngeteh atau #jomngopi

Support our muslim & malay product. Selamat menyambut hari raya, maaf zahir dan batin.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG