Aug 19, 2015

Cupcakes Untuk 1st Birthday Isabella

Alhamdulillah semalam 18 August 2015 genap setahun umur si Sophea Isabella sekejap je rasa dah besar. Memandangkan birthday jatuh pada hari bekerja, x dapatlah celebrate kat luar heheh... tapi x pe Bella, mama siapkan cupcakes untuk Bella.




Tadaaa itu dia vanilla cupcakes with butter cream frosting. Asalnya nak buat kaler pink, tapi tak ada pulak.... so twist kaler ungu violet mudahan Bella keep calm selalu.


Selamat hari lahir Sophea Isabella mama,papa doakan Bella sihat selalu, panjang umur, murah rezeki, jadi anak yanh solehah dan dipermudahkan perjalanan hidup... Amin.


Muka Bella yang penuh keterujaan tengok cream tu huhu.... Nantikan entri khas resepi simpke cupcake vanilla.

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Selamat Hari Lahir Sophea Isabella :) Aunty doakan agar Sophea sihat walafiat selalu, dimurahkan rezeki, dan menjadi anak yang soleha. Amin. Comelnya cupcake ni. Hehe

    ReplyDelete
  2. happy birthday Isabella comel.. cute jugak tu mama warna ungu.. janji rasa sedap kan..

    ReplyDelete
  3. alolo..comel dia..happy birthday ye..cantik lah cupcake tu

    ReplyDelete
  4. comel je cupcakes ....happy irthday sophea isabella..moga jdi anak solehah..slm perkenalan dr.. www.housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. beruntung bella.
    1st birthday mama buat kan cupcake sendiri.
    terbaik !!

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign