Dapatkan 10% Diskaun Harga Di D'Kayangan Steamboat Shah Alam

by - August 14, 2015

D'Kayangan Steamboat Bbq & Grill Shah Alam tidak asing lagi bagi penggemar steamboat. Harga pada hari biasa adalah RM33 untuk dewasa, dan RM17 bagi kanak2 6-12 tahun. Tetapi korang boleh dapatkan 10% diskaun harga pada hari2 tertentu.


Hari Selasa diskaun 10% diberi kepada pelanggan yang memakai baju berwarna pink .. note ok baju tak kisah lah tshirts, blouse, baju kurung, baju melayu janji baju bukan topi, shawl, tudung dan seangkatannya.


Rabu adalah ladies night. So kepada gadis2 , gugurl, wanita2 tulen boleh makan di D'Kayangan Steamboat dengan 10% diskaun harga. Tapi make sure... wanita tulen ok hehe


Khamis is Student Day haha buat student2 nak makan steamboat murah boleh datang hari Khamis, just tunjuklan kad pelajar korang... nanti dapat diskaun harga 10%

Selamat menyeteamboat ngeh2. jangan lupa #dkayangansteamboat

BUFFET STEAMBOAT
D’Kayangan,Sri Acapella Servis Appartment.
No. 1, JLN Lompat Tinggi 13/33m Seksyen 13,
40400 Shah Alam

Facebook :
https://m.facebook.com/pages/Steamboat-BBQ-Buffet-DKayangan/203237499742318

Instagram :
https://instagram.com/dkayangansteamboat

Email : dkayangan_steamboat@yahoo.com.my

Contact:
03-55234979 / 012-2971091 / 012-3970091

Waktu Operasi :
5pm - 2am

Hash Tag: #dkayangansteamboat

posted from Bloggeroid

You May Also Like

2 ulasan

  1. Oooo...best gak marketing diaorang ni yer..menarik!

    ReplyDelete
  2. wah! terbaik.
    tapi jauh la plak nak gi weekdays :(
    hu hu hu...

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish