Aug 6, 2015

Diapers Korea Natural Cotton Untuk Isabella (REVIEW)

Naturally Kinder Natural Cotton Diapers merupakan lampin buatan Korea yang organik menggunakan kapas semulajadi. Wahhh ni memang selesa lah buat baby2 kan. Actually pemilihan lampin untuk anak2 amat penting bagi mengelakkan masalah seperti ruam lampin, alergik, mudah bocor dan banyak lagi. Lampin yang berasaskan cotton/kapas amat bagus kerana sifatnya yang mudah serap dan membuatkan anak2 selesa.


Ciri istimewa Natural Cotton Diapers :

- Cotton / kapas asli
- Hypoallergic
- Getah pinggang yang mudah
- Menyerap lembapan dengan baik
- Anti kebocoran
- Pelekat ajaib
- Tiada toksid
- Bebas sumber haiwan

Memang ciri2 ni harus kita periksa sebelum memilih lampin pakai buang untuk anak2 selain harga dan jenama.Barulah menjadi pengguna bijak.



Kepada ibu2 tak perlu bimbang kerana ianya anti bakteria dan tidak menyebabkan allergik.Selamat untuk kulit si kecil kita.



Memang baby Bella selesa pakai lampin ni. Lembut je kapas dia.... tak mudah bocor dan selesa. Sebab ianya menyerap lembapan dan pengudaraannya yang baik. Tak macam lampin biasa, pita pelekatnya tak mudah tanggal. Kemas je.... maklumlah baby2 ni lasak, explore sana sini kan. So kalau ada yg nk cuba lampin Korea ni... boleh beli di pasaraya besar Giant, Jusco, Parkson dan lain2. Ohh ye tukar lampin setiap 4-5 jam bagi menjaga kebersihan..

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. nti nk recommend kan kt kakak. hehehe

    btw, jom join program ni sebelum terlambattt :)

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/08/lumayan-jom-daftar-program-affilate.html

    ReplyDelete
  2. pernah pakai ni..beli kat baby expo.. memang lembut sangat... tp yg ni dah repack..asalnya bosomi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yoorin... rasa beza dia kan... xtually dapat trial ni dari expo baby hehe

      Delete
  3. Replies
    1. tq ija.. jap lagi sye singgah sane :-)

      Delete
  4. bagus kalau jenis organik ni...kalau pad wanita ada lagi bagus

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign