Aug 8, 2015

Doodle Kad Dari Dayang Deno

Selalu orang bagi printed kad je kan... macam2 design, kaler... nampak menarik je. Tapi tak pernah aku imagine dapat handmade card , doodle pulak tu. Alah doodle yang hasil seni lukisan tangan yg super rumit, halus, teliti lagi dabooom. Alkisah bertemu dengan Dayang Deno di event Sepetang Bersama Blogger tempoh hari. Kenal Deno lepas join contest di blognya x lama dulu, kecil molek je orangnya.


Inilah tuan empunya http://www.dayangdeno.com cute kan... acer teka berapa umur Deno



Inilah special kad dari Deno. Bukan printed tau... 100% hasil doodle Deno... uishhhh sgt details, unik kan. Sambil sembang2 pun... sempat Deno hasilkan doodle kad ni. I like it.... thankssss Deno.


Jom kenali blogger a.k.a doodler comel ni.... Semoga Deno sihat dan sihat selalu.

posted from Bloggeroid


posted from Bloggeroid

3 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign