Aug 29, 2015

Hadiah Merdeka !!!

Merdeka !!!! Semoga Malaysia sentiasa dilindungi Allah, rakyatnya rukun dan makmur. Alhamdulillah dapat dua hadiah hasil ku bercontest cintost hehe di fb, bukan di blog.Memandangkan line internet yang segan silu... so layan contest di fb dan ig je.


Sepasang tiket dewasa Kidzania.... ohmygoshhhh memang teringin nak pergi merasai dunia kanak2.Tapi apakan daya... tarikh tak ngam... pos expresss pulak ... ehem ehemm .paham2 je la.


Yang ni puzzle bergambar.... geram nak main tapi sayang. Dah molek di frame kan. Terima kasih @puzzlebergambar.

Terima kasih penganjur, penaja, pembaca semua. Ingat tak selalu kita akan berjaya dapatkan apa yang kita hajatkan, tapi tak salah kita berusaha. Antara hobi yang mendatangkan untung. #kakikontest

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Tahnia..cantik frame gambar tu..don't make it missing event a piece..semoga terus bahagia & berjaya hendaknya

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign