Rahsia wawa Zainal kekal Flawless Terbongkar !!!!

August 17, 2015

Korang perasan tak si Wawa Zainal tu, sekarang kulit muka dia makin flawless, glowing kan. Ramailah peminat, followers dia duk tanya... apakah rahsia dia kan. Selain memang dah sedia cun, tapi rupanya si Wawa ni just pakai sati BB Vream yang tengah hot sekarang......




SyaLaa BB Cushion Cream rupanya. Ooooo patutlah. Dengar citer kalau pakai BB Cream SyaLaa ni memang simple, tak payah dok tepek menda lain. Lepas tu dapat 5 manfaat dalam 1. Jimat pulak tu.... ehemmmm confirm lepas ni kena usha dan grab si SyaLaa.



Tuhaaa si Wawa duk update kat ig dia.... huhu... xtually ramai juga blogger yang dah try kan... boleh dikatakan positive feedback.Kalau korang nak info lanjut tentang SyaLaa BB Cushion Cream jom kita pakat jengok :



Website :
http://www.syalaaempire.com/

Fanpage :
https://www.facebook.com/SyaLaaEmpireOfficial

You Might Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG