20% Diskaun Shopping Di Applecrumby & Fish

by - September 03, 2015

Applecrumby & Fish antara baby web store yang menawarkan lebih 6000 produk berkualiti, merangkumi 350 jenama antarabangsa dan tempatan. Selain shopping di web store Applecrumby&Fish, boleh juga walk-in shopping di showroom mereka. Korang boleh dapatkan 20% diskaun harga untuk setiap item yang dibeli. Hanya isikan kod BG100 jika membeli secara online, dan nyatakan pada kaunter jika korang beli di showroom.Boleh lihat persekitaran showroom Applecrumby&Fish di entry sebelum ini

http://mamadarwiish.blogspot.my/2015/09/sekitar-event-scones-stroller-di.html?m=1


Macam2 ada dijual di Applecrumby & Fish, dari pakaian, perkakasan, toys, potty, makanan baby semuanya ada. Safe, Nature, Organic adalah moto mereka, jadi tak perlu bimbang tentang paraben, chemical dan sebagainya.




Botol susu, bekas makan, pencuci pakaian semuanya ada.




Makanan baby, wahhh mama nya pulak yang terliur, Halal, Organik, Selamat dan Semulajadi.Dari puree, biskut, pasta, makaroni semua ada tau.




Mainan pulak bermacam aneka pilihan.Bermacam jenama seperti Trudy, Lilliputiens, Sevy, Fisher Price dan macam2 lah.So kalau korang tercari2 port shopping barangan baby, nak banyak pilihan, nak diskaun 20% boleh nyatakan kod ni semasa proses membeli


Discount Code :
BG100



Web :
http://www.applecrumbyandfish.com/beta/home

Customer Care : info@applecrumbyandfish.com

HQ Contact :
+603 6143 6088 (10am - 5pm)

Showroom :
3, Lorong Teknologi C,
Taman Sains Selangor 1,
Kota Damansara,
47810 Petaling Jaya,
Malaysia.

Waktu operasi Showroom / Warehouse :
Mon - Fri : 10am - 5pm for walk-ins
posted from Bloggeroid

You May Also Like

8 ulasan

  1. wah..macam-macam ada..dkt jer dgn rumah saya ni...singgah bw ...www.housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wah bestnya banyak barang baby..

    Salam blogwalking : www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai yanie... jgn lupa sertakan kod ye kalau shopping di ACF

      Delete
  3. kalau ada anak kecik memang menggiler membeli ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak.... baru tengok toys..kalau makanan dorang, kita pon terasa nak makan hehe

      Delete
    2. haah kak.... baru tengok toys..kalau makanan dorang, kita pon terasa nak makan hehe

      Delete
  4. Bestnya barang-barang dia..kalau ada baby boleh terjah ni

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish