Sep 5, 2015

Aku Dalam Mingguan Wanita

Mingguan Wanita majalah wanita yang tak asing lagi bagi hakak2, emak2, hadik2 kan. Bertahan sampai sekarang. Penuh informasi, ilmu, resepi, produk dan macam2 hadooooo. Alhamdulillah, terselit juga muka aku dan rakan blogger yang lain didalamnya hehe. Kalau nak tengok, korang kena beli Mingguan Wanita 4-9 September Cover Ann Ngasri


Cute, chubby anak2 si Ann. Maintain gojes Ann ha... Datin lagi.


Ha, ituhah.... gambar yang aku hantar yang terpilih. kenangan dengan geng TeloGrand SBBYEOS2015 menggamit menori gitttewwww. Mudahan ada lagi event blogger seumpama itu.Amin

posted from Bloggeroid

4 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign