Sep 18, 2015

Coconut Shake The Best In Town

Coconut shake antara minuman yang menjadi pilihan ketika dahaga, puhhh minum pula ketika cuaca panas, memang awesome. Bukan sekadar menghilang dahaga tetapi berkhasiat . Hari Malaysia kelmarin, En Suami ajak pekena coconut shake berdekatan rumah kami. Katanya bukan coconut shake biasa-biasa. Wahhh apa yang luar biasa.... dengan tak sabar aku nak try... kekeke kata orang, rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari.


Ini coconut shake perisa oreo. Aikkk coconut shake ada macam-macam perisa ke. Haaa itulah yang specialnya coconut shake milik En.Hassan ni. Selalu kita minum coconut shake warna putih je kan.Rasa dia memang terbaekkk, dengan rasa air kelapa yang menyegarkan, lemak, manis semua cukup.Dan yang penting tak muak.Tekstur ais pulak halus je... slurppp gitu , tak sedar habis satu cup hehehe.



Waktu operasi dari jam 11pagi-6petang. Lokasinya berdekatan tapak pasar malam / Tesco Bukit Sentosa, Rawang, Selangor. Dari jauh boleh nampak payung merah Walls tu.En.Suami kata customer memang tak pernah putus, hahaa itu good sign menandakan coconut shake dekat sini sedap. Kalau nasib korang baik, berbaris panjangla ye... tapi ok kot, sebab hilang penat berbaris tengok owner coconut shake yang hidungnua ala-ala Zizan Razak kekeke. Sorri En.Hassan.



Coconut Shake kat sini special sebab ada macam2 perisa, tapi rasa air kelapa tu memang power.... Bermacam pilihan yang ada seperti perisa oreo, coklat, strawberi, original. Saiz pula ada dua besar dan sederhana. Harga berbaloi dengan rasa dan servis yang mesra, cepat dan bersih. Harga serendah RM3-RM5.So kalau korang teringin nak cuba, bolehlah singgah ke gerai coconut shake ni. Confirm nak datang lagi. Semoga perniagaan En.Hassan dan rakannya dilimpahkan rezeki.Amin
posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. alamak.. jauhnya..

    memang fanatik dengan coconut shake...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zafirah... haah shake2 :-) senang2 mai la singgah

      Delete
    2. Zafirah... haah shake2 :-) senang2 mai la singgah

      Delete
    3. Zafirah... haah shake2 :-) senang2 mai la singgah

      Delete
  2. wah, sedapnya lahai. panas2 dpt satu cup coconut shake ni mmg terbaek lah,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha Dhira haah... x sedar habis satu cup :-)

      Delete
    2. Sha Dhira haah... x sedar habis satu cup :-)

      Delete
  3. Wahh! Mesti try ni. Nasib baik dekat je ijok-rawang :D Setakat ni yg sedap dekat tanjung karang je. Nak kena try yg ni. Boleh lawan ke tak. Hihi

    ReplyDelete
  4. Sedapnya..
    Minum waktu panas2..memang menambah la nie..

    Artikel Paling HOT..
    HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Women
    HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Men
    Follow blog AM DISINI
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM DISINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign