Sep 29, 2015

Dapatkan 10% Diskaun Shopping Di Seoulsia.com

Seoulsia

http://www.seoulsia.com/ merupakan antara e-commerce store ataupun online shopping center dari Seoul, Korea. Menawarkan ratusan pilihan produk unik dan menarik dari Korea. Wahhh sebut pasal Korea, kepala terus imagine korea punya skin care. memang diperakui mengagumkan. Bukan sekadar produk skin care, malah SEOULASIA turut menawarkan pilihan seperti rangkaian produk penjagaan wajah, aksesori, dekorasi rumah, gadget unik, akesori untuk pet , fesyen dan bermacam lagi.

Di SEOULASIA juga menawarkan produk untuk lelaki. Dan yang paling penting semua produk yang dijual di Seolasia dipilih sendiri oleh team Seolasia yang pakar dan berpengalaman dalam fesyen dan aliran semasa. Memang korang akan rambang mata. Tak percaya jom kita jelajah Seoulasia.. dan jangan lupa korang boleh dapatkan 10% Diskaun bila korang gunakan special code AIIN10 semasa membuat bayaran.




Antara yang menjadi pilihan aku adalah GREYMELIN AC-ZERO CONTROL FOAM CLEANSER 150ML + 32,000 WASHING BRUSH, sesuai sangat untuk muka yang tengah berjerawat mi. Cute pulak brush tu. Tak payah beli pobling dah uhuhhh. Harga pun ok, Produk import kot. Banyak diskaun dah tu, tambah lagi diskaun 10% kalau guna special code AIIN10.


GREYMELIN AC-ZERO CONTROL FOAM CLEANSER 150ML + 32,000 WASHING BRUSH

GREYMELIN AC-ZERO CONTROL FOAM CLEANSER 150ML + 32,000 WASHING BRUSH

Regular priceRM 172.00 Sale priceRM 96.00

IM Coffee Company Cold Brew Coffee Papillon Blossom 200ml

Korea juga terkenal dengan kopi. Huh memang sesuai untuk pencinta kopi. Bermacam jenis kopi boleh korang beli di Seoulasia. Paling syiok packaging yang unik.... geram tengok kan. Harga pun ok tau.

IM Coffee Company Cold Brew Coffee Papillon Blossom 200ml

Regular priceRM 49.90 Sale priceRM 37.90


Happy Breeze X Kakao Friends Limited Edition Car Freshener


Happy Breeze X Kakao Friends Limited Edition Car Freshener

RM 64.90


Kenapa shopping di seoUlasia best ???
  • Hanya barangan berkualiti , unik dan menarik dari Korea yang ditawarkan
  • Harga yang ditawarkan sangat berpatutan dan mampu milik
  • Ada banyak diskaun harga yang ditawarkan
  • Ada 10% diskaun harga jika shopping gunakan special code AIIN10
  • Free shipment fees
  • Tempoh terima barang cepat antara 1-3 hari bekerja atau 8-10hari bekerja sekiranya barangan direct dari Korea / tiada stok di Malaysia.
  • Cara bayaran mudah, boleh guna Paypal / ipay88 Internet bank

CARA SHOPPING DI SEOULASIA :



  1. Pilih barangan yang korang suka
  2. Add to cart
  3. Isikan details pembeli seperti Nama, Alamat, No.Tel, Email
  4. Pilih cara bayaran dan buat bayaran
  5. Jangan lupa masukkan special code AIIN10 di ruangan check out untuk dapatkan 10% diskaun harga.

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign