Sep 20, 2015

GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015


Tamat : 8/10/2015

Pengalaman pertama saya... bermula pada tahun 2011, masa tu tengah sarat mengandungkan si Adam Darwiish. Terasa masa banyak terluang, nak buat kerja berat, kerja lebih tak boleh... jadi asyik menggodek En.Google... terjumpa bermacam-macam blog, rasa seronok membaca dan meneroka ke blog dan penulisan mereka.
Kebetulan saya pun minat menulis, jadi bermulalah kisah saya sebagai blogger. Saya menjadikan blogger-bloger hebat seperti Ben Ashaari, Hasrul Hassan, Red Mummy dan Khety jem sebagai rujukan dan inspirasi.Pada mulanya saya menulis tentang tips, info dan petua. kemudia saya lebih selesa bercerita mengenai kehidupan dan gaya hidup .
Dan nama blog saya Mama Darwiish juga bersempena nama anak sulong saya, menulis blog bersamanya yang masih dalam kandungan hehe, Alhamdulillah dah hampir 4 tahun saya berblogging banyak pahit, manis dan susah payah dalam menulis blog. Mudahan blog saya takkan lapuk dek hujan, tak lekang dek panas InshaAllah


Rakan Tagging :
http://www.azhafizah.com/
http://umikasum.blogspot.my/
fadzirazak.com
http://www.azlindaalin.com/
www.juliajohari.com/

2 comments:

  1. Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

    Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign