Sep 10, 2015

GLOXINA17 Rahsia Cantik Diluar Geram Didalam

Wahhh tajuk... gerammm kenapa tu. Kecantikan dan kesihatan terutamanya wanita bukan sahaja fokus di luaran, malahan dalaman juga harus dititikberatkan. Nak pula bila dah berumah tangga... aset tu hehe. Bagi yang dara , bujang juga sama pentingnya untuk menjaga kecantikan dan kesihatan luaran dan dalaman. Bukan susah, dengan Gloxina17 boleh membantu mencantikkan , menyihatkan malah merawat masalah keputihan yang memang sinonim dengan kaum wanita terutama yang telah berkahwin dan melahirkan.




Gloxina17 merupakan minuman / jus kesihatan khusus untuk wanita. Didatangkan dalam bentuk sachet. Satu kotak ni ada 15 sachet.

Kandungan Gloxina17 :

Air Suling (RO)
Serbuk Jus Strawberi
Madu
Jus Kurma
Jus Delima
Ekstrak Kacip Fatimaha
Ekstrak Manjakani
Marine Collagen
Ekstrak Pueraria Mirifica
Ekstrak Acai Beri
Ekstrak Pueraria Lobata
Ekstrak Habbatussauda
Ekstrak Aloe Vera
Ekstrak Guarana
Stemcell Epal


Cara pengambilan Gloxina17 :

Gloxina17 sesuai diminum oleh wanita seawal usia 15 tahun. Sangan mudah, hanya perlu minum terus dari sachet. Minum satu sachet setiap hari sebelum sarapan. Tapi macam biasalah kena banyakkan minum air masak, bagi mendapatkan kesan yang optimum selain membantu sistem percernaan kita.


Khasiat Gloxina17 :

- Menyerlahkan keremajaan secara menyeluruh
- Melindungi kulit daripada kerosakan akibat pencemaran toksin dan sinaran UV
- Memelihara kelembapan dan kehalusan kulit
- Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut, radang serta kulit kering dan kusam
- Mengurangkan kesan penuaan seperti kedutan dan garis-garis halus
- Meningkatkan kecerahan kulit
- Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
- Mengatasi kekejangan otot rahim dan kelesuan ketika haid
- Mengetatkan otot faraj
- Mengatasi masalah senggugut, keputihan dan kitaran haid yang tidak teratur
- Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
- Membentuk payudara dan punggung yang lebih anjal, tegang dan menawan
- Membantu anda memiliki bentuk tubuh badan yang lebih langsing dan ideal
- Menyerlahkan kejelitaan dan keremajaan dari dalam
- Meningkatkan kecergasan tubuh badan
- Meningkatkan daya ingatan
- Merawat masalah rambut gugur
- Awet muda




Antara testimoni berjaya, ada yang makin mantap , gojes dan slim. Dan yang paling best bila dipuji suami. Wahhh mesti cuba ni kan.... Adilla Gegar Vaganza pun dan cuba... wow wow. Yang penting ia tiada kesan sampingan dan boleh lihat kesan seawal 3 hari.


Satu kotak ada 15 sachets RM120 tapi kalau uolss beli direct melalui web Gloxina17 akan dapat 30% diskaun dan layak menyertai peraduan yang diadakan. Selain tu uolss boleh beli melalui no telefon yang tertera dan di setiap main stokis RY Saloon di Giant, Tesco dan Mydin. Jumaat ini, Gloxina17 akan disiarkan dalam akhbar Harian Metro. Jangan lupa dapatkannya.

Web :
http://www.gojess17.com

Facebook :
Gloxina17

Instagram :
Gloxina17

Office :
Sheila Ramlee Trading (SA0327712-A)
Suite 199, No 25,
Jalan Anggerik Vanilla N31/N,
Kota Kemuning, 40460, Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Hotline :
019-576-2793 / 013-206-2793


posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Salam MD, kita ada tag akak, nnti singgah dan support ya :) heheheh http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  2. Wahh bagus ni.. Thanks for sharing info benda ni..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign