Sep 21, 2015

Header Baru, Semangat Baru

Header blog baru untuk blog Mama Darwiish. Hari tu, dah buat template baru. Rezeki berblogging, review ada lebih, jadi aku laburkan sedikit untuk menambah baik blog. Header ni pun dah berapa kali aku tukar.... emmm sebelum ni ada yang dibuat sendiri dan ditempah khas dari blog designer yang berbakat.


Ok, ni header buatan sendiri, kehkeh lawak la pulak.Nampak sangat tiada seninya kan. Tapi Alhamdulillah, ramai juga kunjungan. Terima kasih.


Ini header blog Mama Darwiish yang paling latest. Muka bajek model spek mata gitewww.Hidung itu aset utama ngeh2. Ditempah khas dari blog designer yang tak jemu melayan kerenah aku yang triple cerewet. Murah je servis dari beliau. Harga header / edit blog serendah RM15, sebelum ni template pun tempah dengannya. Ramai lagi blog designer yang hebat seperti Azhafizah, Sheda Ucu dan ramai lagi.Masing-masing ada identiti dan trade mark sendiri.

Dengan budjet yang geli-geli aku gunakan khidmat MaisarahSidi Mudahan dengan header baru ni, blog Mama Darwiish lebih segar, lebih ramai pengunjung dan mood berblogging pun meriah.Amin

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. Nice.. yang penting ada pink.. sep skit hehehhe

    ReplyDelete
  2. Aummmm lebih smart! Patutlah kak fiza yg design.. terbaiklahhh

    ReplyDelete
  3. cantek header awk!

    Salam singgah memalam..

    ReplyDelete
  4. black and white, simple and nice..
    shad singgah pagi sini, hehe.

    ReplyDelete
  5. Nice new header, dh nampak mcm pic budak sekolah plak XD

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign