Header Baru, Semangat Baru

by - September 21, 2015

Header blog baru untuk blog Mama Darwiish. Hari tu, dah buat template baru. Rezeki berblogging, review ada lebih, jadi aku laburkan sedikit untuk menambah baik blog. Header ni pun dah berapa kali aku tukar.... emmm sebelum ni ada yang dibuat sendiri dan ditempah khas dari blog designer yang berbakat.


Ok, ni header buatan sendiri, kehkeh lawak la pulak.Nampak sangat tiada seninya kan. Tapi Alhamdulillah, ramai juga kunjungan. Terima kasih.


Ini header blog Mama Darwiish yang paling latest. Muka bajek model spek mata gitewww.Hidung itu aset utama ngeh2. Ditempah khas dari blog designer yang tak jemu melayan kerenah aku yang triple cerewet. Murah je servis dari beliau. Harga header / edit blog serendah RM15, sebelum ni template pun tempah dengannya. Ramai lagi blog designer yang hebat seperti Azhafizah, Sheda Ucu dan ramai lagi.Masing-masing ada identiti dan trade mark sendiri.

Dengan budjet yang geli-geli aku gunakan khidmat MaisarahSidi Mudahan dengan header baru ni, blog Mama Darwiish lebih segar, lebih ramai pengunjung dan mood berblogging pun meriah.Amin

posted from Bloggeroid

You May Also Like

7 ulasan

  1. Nice.. yang penting ada pink.. sep skit hehehhe

    ReplyDelete
  2. Aummmm lebih smart! Patutlah kak fiza yg design.. terbaiklahhh

    ReplyDelete
  3. cantek header awk!

    Salam singgah memalam..

    ReplyDelete
  4. black and white, simple and nice..
    shad singgah pagi sini, hehe.

    ReplyDelete
  5. Nice new header, dh nampak mcm pic budak sekolah plak XD

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish