Sep 20, 2015

Jom Sertai Sambutan Bulan PLAY-DOH ®

Play-Doh julung kalinya menganjurkan sambutan bulan Play-Doh® bersempena 50 tahun dipasaran. Wahhh tahniah Play-Doh®. Membantu dalam memberikan inspirasi dan imaginasi anak-anak untuk bermain, bereksperimen serta kemahiran mengukir dan membentuk ciptaan yang unik. Selain dapat mengenal warna.


Kanak-kanak malahan ibu bapa serta orang dewasa dijemput hadir bagi meraikan bulan Play-Doh® bermula 21-27 September 2015, Ground Floor, HighStreet, 1 Utama . Disana uols berpeluang menyertai cubaan The Malaysi Book Of Records dengan menghasilkan ukiran dan bentuk paling banya menggunakan Play-Doh® . Dan kalau hasil ukiran uols unik dan menarik , uols berpeluang menangi hadiah istimewa dari Play-Doh®.


Wahhh tengok su Darwiish, happy sangat dapat Play-Doh® Party Pack, teruja la tu nak bentukkan.



Ada 10 warna semuanya, wah mama Darwiish pun teruja tengok. Bau wangi, tak berminyak macam jenama yang lain tu. Awas ye Play-Doh® hanya sesuai untuk anak-anak berusia 2 tahun ke atas.Takut diaorang makan. Play-Doh selamat dimain kerana bebas toksid dan kimia berbahaya



Seronok dapat main Play-Doh, dapat tengok imaginasi si Darwiish. Macam-macam yang dia nak hasilkan. Bertemakan komunit Malaysia, terhasillah imaginasi aku dan Darwiish. Leka menggentel dan membentuk heheh.


Taraaaa. Cantik tak. Malaysia tanah airku. Disinilah bermulanya sebuh cinta, menjadi keluarga yang harmoni di negara yang aman dan damai In Sha Allah. Play-Doh mainan yang menarik dan bagus untuk permainan dan pembelajaran anak-anak berbanding gadget.

Untuk info lanjut mengenai **Bulan Play-Doh® boleh kunjungi laman web http://www.playdoh.com

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Oh play doh sah berusia 50 tahun, kalau orang dulu dah cucu

    ReplyDelete
  2. Nanti sempat nak join jugak la event tu

    ReplyDelete
  3. menariknya...Alisha mesti suka nie..hihi..tq Ain for the info...

    ReplyDelete
  4. Alah.time tu kt kg ler..xdan la nk p...

    Anak2 ruby suka main ni

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign