Sep 8, 2015

Kurus Dan Fit Dengan CENTA SVELTE SLENDER JELLY

Sebut pasal kurus, slim, fit semuanya nak kan. Bermacam jenis produk pelangsingan, ubat kurus yang dijual dipasaran. Sebagai pengguna kita harus bijak dalam memilih dan membeli. Kebiasaannya ubat kurus biasanya didatangkan dalam bentuk jus, tonik, pil, kaplet, air dan sebagainya tetapi berlainan dengan Centa Svelte Slender Jelly yang dihasilkan dalam bentuk jelly. Wah makan jelly boleh kurus ke ? Insyaallah boleh kerana.... ramuan yang digunakan teramatlah berkualiti dan membantu dalam menurunkan berat badan selain mudah dimakan dan dibawa kemana-mana.


Centa Svelte Slender adalah supplement produk dari Swiss Biotechnologies International, Geneva, Switzerland. Dan mendapat beberapa pengiktirafan dari sana berkaitan inovasi, formulasi dan kualiti.


Kebaikan Centa Svelte Slender Jelly :

- Membakar lemak
- Mengaktifkan metabolisma badan
- Meningkatkan sistem imun
- Mengurangkan rasa lapar
- Tiada bahan tambahan dan pengawet
- Bebas gelatin
- Sumber semulajadi



Wahhh menariknya packaging ... dalam 1 kotak ada 20 sachets setiap sachets 12g


Kandungan Nutrition per sachet 12g :

Energy 4.1 kcal
Carbohydrate 2.63g
Protein 0g
Fat 0g
Dietry Fibre 1.6g

Bahan - bahan :

Ekstrak Garnicia Cambogia
Ekstrak Young Honey Orange
Ekstrak Acai Berry
L-Carnitine
Purple Tea

Garnicia Cambogia memang kebiasaannya kerana ia membantu dalam menurunkan berat badan dan selera makan disamping membak lemak.

Acai Berry pula memang berfungsi sebagai antioksidan yang tinggi. Membantu menghalang radikal bebas serta meningkatkan tenaga. Selain mempunyai serat yang tinggi. Sesuai sangat untuk menguruskan badan.huhuhu



Cara pengambilan :

Makan satu sachet jelly sebelum sarapan dan sebelum makan malam. Untuk kesan lebih bagus, minum segelas air selepas makan jelly. Makan segera kalau dah buka tau.



Senang je tak payah shake2 tak payah telan pil, bancuh air.... just makan jelly je. Senang nak bawak nkesana kemari. Bau dia macam masam2 buah.... rasa dia tak masam sangat... sedap... ala2 buah plum gitu. Macam tak cukup 1 jelly sekali makan ngeh2

Alhamdulillah lepas mencuba Centa Svelte Slender Jelly... badan rasa ringan.... pagi bangun memang 'membuang' lawas je... kalau ambik sebelum sarapan.. sampai tengah hari rasa kenyang... takdelah rase macam lelapar sesangat.... makan x banyak macam biasa. Tak mustahil kalau ambil dengan konsisten, jaga pemakanan, exercise boleh turun kg uolsss.


Ohhh ye... korang boleh dapatkan Centa Svelte Slender Jelly ni di Guardian, Watson dan farmasi yang berdekatan. Harga dalam RM79 . Sangat best untuk slim...sedap, mudah dan berkesan dalam masa 24jam BURN, STOP,REDUCE.


Web :
http://www.centa.com.my/svelte-slender-jelly/

Facebook :
Centa Malaysia

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign