Sep 22, 2015

Rawat Kulit Bermasalah Dengan ZIZANI SECRET SOAP

Rawat kulit bermasalah dengan Zizani Secret Soap Masalah kulit bukan hanya diwajah malahan badan. Masalah kulit seperti kulit berminyak, jerawat, gatal-gatal, kulit kering, parut dan sebagainya berpunca daripada hormon yang tidak stabil, gaya pemakanan dan penjagaan diri yang tidak sihat . Kadang-kadang masalah ini membuatkan kita berasa tidak selesa dan kurang berkeyakinan.Sekarang tak perlu risau lagi, kerana Zizani Secret Soap mampu merawat masalah kulit , dan kesannya dapat dilihat dalam masa 5 hari.


Zizani Secret Soap khasiat kesempurnaan 4 dalam 1. Dihasilkan dari 86% sumber semulajadi, bebas Paraben, Silikon, SLS dan Petroleum.

-Mencerah
-Merawat Jerawat
-Anti Jeragat
-Anti-Penuaan


Khasiat Zizani Secret Soap :

-
Membantu mencerahkan tona wajah, parut dan tompok jeragat

-Membantu mengawal kulit berminyak dan berjerawat

-Membersih wajah dan badan dengan sempurna tanpa mengeringkan kulit

-Membekalkan kelembapan semulajadi sepanjang hari tanpa kesan berminyak

-Membantu mengurangkan kesan penuaan kulit seperti kedutan dan garis halus

-Membekalkan antioksida yang penting untuk military melawan kesan UV matahari

-Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif

-Formulasi natural yang unik, tanpa pengelupasan, tanpa paraben dan SLS



Zizani Secret Soap adalah milik 100% bumiputera Islam, mendapat pengesahan dan kelulusan dari ISO dan GMP. Boleh gunakan tanpa was-was.


Kandungan Zizani Secret Soap :

Zizani Secret Soap dihasilkan dengan gabungan herba terpilih dari serata dunia seperti Propolis (Korea), Asid Amino (Jepun), Sengkuang (Indonesia) dan Tea Tree (Australia)

Sorbitol, Lauric Acid, Myristic Acid, Sodium Hydroxide, Aqua, Glycerin, Propolis Extract, Sodiun PCA, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum, Pachyrrhizus Erosus Root Extract, Melaleauca Alternifolia (Tea Tree), Leaf Oil, Propulene.


Wah meriah uolsss buih dia, buihnya halus dan lembut saja, Bau pula, tak kuat sangat, tapi ada bau Tea Trea Oil yang menyegarkan.


Cara Penggunaan Zizani Secret Soap :

Letakkan sedikit air pada sabun, kemudian gosok sehingga berbuih. Gosok dan sapukan buih tadi ke muka atau badan. Kemudian bilas macam biasa. Bilas sampai bersih, kemudian lap hingga kering.

Memang best, sebab kulit tak terasa kering lepas guna Zizani Secret Soap ni. Tiada pengelupasan dan kesan sampingan ok . Rak sabar tunggu jerawat-jerawat ni kecut.


Lebih baik uols mencubanya sendiri, harga pun murah, cuma RM29.00 (sm) dan RM35.00 (ss) satu kotak 35g / 1.23 oz


Zizani Secret Soap

Laman Web:
http://www.zizanisecret.com

Facebook:
Zizani Secret Soap

zizanisecretsoap :
Telefon: 019-6060768
posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. wah..suka lat sabun tu sebab transparent ..macam berminat je rasa..heheh

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign