Sep 14, 2015

Sponsors Wanted !!!


Assalamualaikum......

Dah lama rasanya ku tak anjurkan giveaway mahupun contest. Almaklumlah sibuk dengan anak-anak selain masa yang tak mengizinkan. Sekarang masa yang sesuai untuk anjurkan satu giveaway / contest memandangkan ku dah ada income tetap sebagai online marketing officer Alhamdulillah.... jadi nak kongsikan sedikit kegembiraan tu bersama uols yang setia.

Pencarian Penaja !!!!



Bagi memeriahkan lagi ga / contest yang bakal berlangsung ni, ku mencari 8 penaja bertuah. Lagi ramai lagi bagus. Tetapi tajaan hanya berbentuk wang tunai / cash RM50. Wang tajaan itu nanti akan ku belikan hadiah special berupa gadget terkini. 



Kelebihan penaja !!!
Mendapat uv / pv
Mendapat followers / likers
Membantu promosi ig/fb/blog


Sekiranya berminat, uols boleh drop komen di kotak komen atau :

Whatspp : 012-9125 998


5 comments:

  1. alooo banyaknya rm50. duit JPA tak masuk lagi ni hahahaha

    ReplyDelete
  2. wah mcm menarik je GA ni. In shaa Allah klu ada rezeki lebih, yong teringin jugak nak sponsor :)

    ReplyDelete
  3. Tak jadi sponsor, tapi dah joinn, hope ade lah rezeki buatku...AMIN ! hari nih lastt GA, tak sabau nak tunggu result...

    good luck lah smua pserrta :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign