Sponsors Wanted !!!

September 14, 2015


Assalamualaikum......

Dah lama rasanya ku tak anjurkan giveaway mahupun contest. Almaklumlah sibuk dengan anak-anak selain masa yang tak mengizinkan. Sekarang masa yang sesuai untuk anjurkan satu giveaway / contest memandangkan ku dah ada income tetap sebagai online marketing officer Alhamdulillah.... jadi nak kongsikan sedikit kegembiraan tu bersama uols yang setia.

Pencarian Penaja !!!!



Bagi memeriahkan lagi ga / contest yang bakal berlangsung ni, ku mencari 8 penaja bertuah. Lagi ramai lagi bagus. Tetapi tajaan hanya berbentuk wang tunai / cash RM50. Wang tajaan itu nanti akan ku belikan hadiah special berupa gadget terkini. 



Kelebihan penaja !!!
Mendapat uv / pv
Mendapat followers / likers
Membantu promosi ig/fb/blog


Sekiranya berminat, uols boleh drop komen di kotak komen atau :

Whatspp : 012-9125 998


You Might Also Like

5 ulasan

  1. alooo banyaknya rm50. duit JPA tak masuk lagi ni hahahaha

    ReplyDelete
  2. wah mcm menarik je GA ni. In shaa Allah klu ada rezeki lebih, yong teringin jugak nak sponsor :)

    ReplyDelete
  3. Tak jadi sponsor, tapi dah joinn, hope ade lah rezeki buatku...AMIN ! hari nih lastt GA, tak sabau nak tunggu result...

    good luck lah smua pserrta :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG