Sep 19, 2015

Ulangtahun Perkahwinan Ke-5

Alhamdulillah, genaplah 5 tahun usia pernikahan kami. Mudahah ikatan pernikahan ini dirahmati hingga ke Jannah.. Amin. Dikurniakan 2 orang zuriat yang mudahan menjadi anak soleh dan solehah. Ewahhhh tersingkap pula kad kahwin kami dulu.... mengimbau kenangan uolsss. Purple temanya...


Tahun ni tarikh jatuh pada hari bekerja... jadi tak ada peluang nak dating mating... hehe beli kek , KFC dan masak spagety carbonara buat makan kami 4 beranak.



Kek Ultraman... suka si Darwiish
Sori tahun ni tak ada kek reben2, love2. Pilihan si teruna. Seronok bila anak2 ceria... mudahan kami menjadi ibu bapa yang mithali.Inshallah... Amin. Terima kasih En.Suami menemani hidupku 5 tahun ngeeeee :-)

posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. Selamat ulangtahun...mummy...hehehe

    ReplyDelete
  2. Comel nya kek annyversary..happy annyversary dear semoga berbahagia hingga ke syurga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajuya, tq... Amin Insyaallah... haah sbb Darwiish yg nak kek tu

      Delete
  3. Happy anniversary ye...dah 5 tahun, 2 cahaya mata,,tahniah

    ReplyDelete
  4. Happy anniversary..semoga bahagia hingga ke jannah..apepun kek otomen tu paling win! Hahaha

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign