Oct 28, 2015

AWAS!!! Dengan BB Cream Jenama Ini

Awas !!! dengan jenama BB Cream ni tau. Seqy Beauty BB Cream dah ramai bercakap, bergossip mengenainya. Pasti lepas uols guna Seqy Beauty BB Cream ni, uols akan lupakan segala foundation, bb cream dan segala krim kecantikan yang lain. Tak percaya ? Jom lihat sendiri ok.




Sebenarnya aku salah seorang pengguna setia Seqy Beauty BB Cream ni, dan pernah pun siarkan entri review berkaitannya. Uols boleh godek-godek kat blog ku nanti ok. Pada yang tak tahu , Seqy Beauty dimiliki oleh seorang blogger tau, Sepet .Patutlah super duper flawless, glowing, natural ke muka Sepet.




Seqy Beauty BB Cream diperbuat daripada :

-Aqua Cream
-Beeswax
-Cetyl Alcohol
-Octyl Methoxycinnamate
-Cyclopentasiloxane
-Dimenthicone
-Caprylic/Capric Triglyceride
Propylene Glycol
-Titanium Dioxide
-Iron Oxides
-Sodium Chloride
-Phenoxyethanol

Mendapat perakuan Halal, GMP, bebas kimia, bebas sumber haiwan . 



Aku pakai Seqy BB Cream No.2 Natural Tektur dia super awesome.Tak berminyak macam sesetengah bb cream tu kan. Packaging pula, cute, slim , menarik kan. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Semua jenis kulit pun boleh pakai, samaada kulit normal, kering, berminyak atau bermasalah.



Uols boleh tengok, perbezaannya. Aku memang jenis kulit berjerawat, parut jerawat, lingkaran gelap bawah mata memang ada. Dengan Seqy Beauty BB Cream semuanya dapat diselindung. Bukan sekadar sembunyikan cela tapi mampu merawat dan membekalkan nutrisi pada kulit
wajah
 . 

Dengannya uols tak payah bimbang shawl, tudung comot, Seqy Beauty BB Creammudah diserap, disapu sebab ia berasaskan air, ringan dari foundationa dan tidak melekit Seharian pakai pun maintai je flawless. Mesra wudhu, senang dipakai, senang dicuci. Selain melindung kulit wajah dari sinar matahari dan sinar UV berbahaya kerana memiliki SPF30++




Harga pun berpatutan. Ada 3 pilihan warna yang boleh uols pilih ikut kesesuaian kulit. Uols boleh klik link dibawah sekiranya berminat untuk dapatkan info atau proses jual beli.



Web :
http://seqybeauty.blogspot.my/

Instagram :
https://instagram.com/seqybeauty

Facebook :
https://facebook.com/seqybeauty

Hotline :
011 - 2107 6726

4 comments:

  1. Best kan pakai BB Cream SQB ni :)

    ReplyDelete
  2. tak melekit? wah, like !
    ade SPF tu memang penting ......huhu~

    nnti try survey, thanks infoo

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign