Oct 16, 2015

CiUM Kissing Lip Balm Pertama Di Asia

Kissing lip balm ? unik je bunyinya kan. Selalu kita pakai lip balm yang biasa-biasa aje. CiUM adalah kissing lip balm pertama seumpamanya di Asia. Berfungsi to enhance kissing for couples . Opsss untuk yang dah nikah aje kissing-kissing okey. Dan yang menariknya CiUM diinspirasikan oleh pilot. Tugas sebagai pilot / juru terbang, berjauhan dari buah hati setinggi 38,000ft, berjam-jam, berbulan tak berjumpa. Maka terhasillah CiUM untuk menyemarakkan ciuman mereka supaya sentiasa segar diingatan. Wahhh so sweet kan.




cute , menggunakan khidmat easy parcel. Pink gitu.Packaging yang simple tapi tetap nampak elegan dan smart. Dalam satu kotak ni ada 2 lip balm yang berlainan flavour. Setiap satu adalah 5g.



Aku dapat flavour sBerry dan Meeko . Sebenarnya CiUM ada dua lagi flavour iaitu Sambal dan Ais wahhh macam best bunyi nya tu.

Kandungan CiUM Lip Balm :

Octydodecanol, Polyglyceryl-2, Isostearate, Ricinus Communis, Seed Oil, Copernicia Cerifera, Wax, Beeswax, Hydrogenated Castor Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetyl Alcohol, Water, Euphorbia, Cerifera, Flavor, Polyglyceryl-10, Hepthaydroxtrearate, Sucralose, Bisabolol, Plukenetia Volubilis Seed Oil.



Apa yang bestnya dengan CiUM adalah selain berfungsi melembab, melembutkan bibir . Ia mampu merawat bibir yang kering kerana ada kandungan lilin lebah dan Shear Butter.



CiUM lip balm ni katanya mampu menaikkan aura kissing heheh. Selain baunya yang sweet sangat, malah rasa dia pun manis. Jangan bimbang ia selamat kalau termakan. Kerana diperbuat daripada bahan makanan.

CiUM S'Berry rasa dia ada masam manis . Lepastu ada rasa macam berangin. Cool gitu. Best. CiUM Meeko pula, manis saja. Bau pun manis. Nak lagi feel, boleh pakai keduanya. Ohhh ya suami kita pun boleh pakai. Bila pakai terasa bibir lebih segar, lembab, dan munggil macam bibir Zila Bakarin hehe.



CiUM dijual di Air Asia Flight.Kalau nak murah boleh beli melalui website www.nomonkey.org hanya dengan harga RM40 / set. CiUM akan melancarkan set khas sempena Valentine 2016 nanti. Korang just pergi website CiUM untuk keterangan lanjut atau urusan jual beli dan tempahan. Ada 4 set istimewa disediakan :

1) CiUM Sambal + Ais
2) CiUM Meeko + S'Berry
3) CiUM Jumbo + Ying
4) CiUM Zac + Kimmy

CiUM sesuai dijadikan hadiah Valentine buat pasangan suami isteri, hadiah Anniversary. Yang belum nikah pun ok, boleh lindungi dan rawat bibir dengan CiUM.

posted from Bloggeroid

6 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign