Design Sendiri Hadiah Cenderahati Di PRINTCIOUS.COM

October 21, 2015

Hadiah atau cenderahati lebih menarik, unik dan best kalau kita boleh design sendiri. Lain daripada yang lain. Terutama hadiah untuk mereka yang kita saya. Malas nak keluar rumah, dengan masalah jerebu,kesesakan lalu lintas, tol, minyal segala bagai, dengan http://www.printcious.com/ kita boleh design hadiah, cenderahati kita secara online. Klik, klik,klik dah siap. Wah seronok je bunyi nya kan. Kalau bab shopping memang best. Di Printcious kita boleh design sendiri rekaan atas cenderahati kita. Kualiti printing bagus, harga pun berpatutan, pilihan pun banyak. Ada 4 jenis hadiah atau cenderahati yang kita boleh pilih iaitu, bantal/kusyen, tshirt, mug dan ceramic tiles.


Printcious Logo

 Pertama sekali kita kena creat account . Daftar dulu. Kemudian kita boleh pilih mana satu hadiah cenderahati yang kita nak. Best nya shopping di printcious.com sebab loading web laju, senang nak access. Simple je. Berlatar belakang warna putih. Layout pun tak berserabut. Senang kita nak shopping. Klik saja pada button yang disediakan. Sangat friendly web.

Kusyen

Tshirt

Mug

 
Ceramic Tiles
Kualiti barangan di printcious.com 100% dijamin berkualiti. Bermula dari kualiti cetakan hinggalah ke metarial. Macam kusyen tu metarial dalam dari poliester, mug dari ceramic yang tahan haba mikrowave, dishwasher. Tshirt 100% cotton. Serap peluh. Dan yang paling penting hasil cetakan tak mudah luntur. Kalau ada sebarang kerosakan boleh return dalam masa 7 hari. Kita boleh dapat free shipping / penghantaran percuma jika belian kita melebihi RM75. Wahhhh best kan.


Caranya mudah saja. Kita klik cenderahati yang kita nak. Contohnya mug. Kemudian kita klik create. Kemudian kita pilih warna . Wah banyak warna menarik kan. Kalau kita nak yang dah siap design pun ada. Semuanya menarik dan comel. Sesuai dengan tagline mereka Precious Gifts From Your Heart
  

Kemudian kita pilihlah gambar, tulisan yang kita nak. Memang best kalau buat hadiah sempena birthday ke, anniversery ke kan. Boleh design dengan details. Takdelah hadiah kita sama dengan orang lain. Tapi kalau macam tshirt hanya ada lengan pendek, kalau ada lengan panjang lagi best kan. Lepastu boleh design samaada nak print bahagian atau belakang. Mungkin lepas ni printcious.com akan tambah pilihan. Kalau korang berminat nak design sendiri hadiah cenderahati yang ekslusif, lebih nilai sentimental, lain dari yang lain , jangan lupa ke  http://www.printcious.com/ . Lebih 200 pilihan boleh dipilih dengan harga menarik.

You Might Also Like

4 ulasan

  1. menarik... kiranya designer's collection lah nie...

    ReplyDelete
  2. Cantiknyaaaa design dia. Ni rasa nk pergi terjah ni

    ReplyDelete
  3. memang best pun kalau dapat design sendiri..Baru la kena apa yg kita nak ...hehehe

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG