Oct 8, 2015

Dilema Nak Tukar Domain



Tukar domain memang dah lama berhasrat nak tukar. Banyak kepentingannya. Service yang murah, cepat dan telus pun dah jumpa, cuma dilema sesangat ni, nak cari nama domain yang sesuai .... sayang sangat pada mama darwiish tapi atas nasihat dari blogger otai dan nampak lebih profesional... kena tukar, emmm yang mana lebih best, mudah diingat

www.ain.com

www.aiin.com

www.aiinbaharom.com

atau kekal

www.mamadarwiish.com

posted from Bloggeroid

10 comments:

  1. saya masa nak beli domain saya fikir nama yang global. maknanya kalau boleh saya nak tulis tentang apa pun sesuai dengan nama tu. Mana tau satu hari nanti saya nak meniaga pulak kat blog kan.. mula2 nak letak lekatlekitstory.com tapi kot2 akan datang penulisan berbentuk lain bukan cerita macam tak sesuai. jadi saya letak je lekatlekit.com. So saya suggest ain guna nama ain bukan mamadarwish

    ReplyDelete
  2. saya suka www.mamadarwiish.com.hehe. sbb dah familiar dgn nama mama darwish.
    sy tak tukar domain pun hehe nanti sis share laa sis buat cemana eahh..

    ReplyDelete
  3. pada pendapat kak ana, penjenamaan sangat penting mama, kalau mamadarwiish dah dikenali kena kekallah kan supaya orang tak keliru, sekadar berkongsi pendapat ye :)

    ReplyDelete
  4. kaqlin dah 3 tahun guna domain...hehehehe..
    kaqlin suka...www.aiinbaharom.com

    ReplyDelete
  5. nama www.mamadarwiish.com pn ok gak, mybe sbb da biasa ngn name mamadarwiish kot, hehe

    ReplyDelete
  6. Kita vote nama mama darwiish di kekal kn 100% hehe

    ReplyDelete
  7. bila nk tukar domain mmg dilema sebab inilah. pada shad ya mmg mamadarwiish dah dikenali ramai, tersemat dah dlm ingatan ni. hehe. tapi kalau nk lg profesional, shad suka aiinbaharom.com, hehe.tp mamadarwiish pun sdap jugak.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign