Oct 31, 2015

Habis Muka Aku Lepas Ambil QYRA MIRACLE WHITE

Hari ini aku nak share dengan korang pasal lagi satu produk kesihatan dan kecantikan keluaran Qyra Beauty Care . Kalau sebelum ni dah turun kg lepas minum Qyra Perfect Look Coffee tapi sekarang lebih best sebab habis muka aku bertambah cerah, glowing gitu. Haha bukan syiok sendiri ok. Bila cuba sendiri baru dapat rasakan perbezaannya.



Kotak merah jangan lupa bawa.... hehe. Dah macam lagu kaka. Tapi memang merah warna Qyra Beauty Care dari jauh dapat rasa aura dia.Packaging sangat menarik, kemas dan praktikal. Warna menyerlah. Boleh tengok wajah Site Elizad, duta Qyra Beauty Care yang gebus gebas tu.



Kandungan Qyra Miracle White :

-Gluthathione
-Pear Powder
-Stemcell
-Lipoic Acid
-Orange Extract

Wah kalau kita tengok kandungannya memang berkhasiat, berkualiti dan membantu dan proses pencerahan .Gluthathion yang memang popular dalam mencerah, selain tinggi kandungan anti-oksidan. Stemcell yang membantu menghasilkan kolagen dan dari dalaman secara semulajadi.



Fungsi Utama Qyra Miracle White :

✔ Menegangkan kulit
✔ Memudarkan parut dan menutup pori kulit yang terbuka
✔ Mematikan jerawat serta meratakan kulit wajah
✔ Memudarkan jeragat, tompok-tompok hitam pada kulit
✔ Memutihkan dan meratakan tona kulit
✔ Memperbaiki fungsi hati dan buah pinggang
✔ Menguatkan sistem imun badan melawan penyakit
✔ Mencuci darah serta Detox tubuh




Dalam 1 kotak Qyra Miracle White ada 15 sachet. Semua produk Qyra Beauty Care adalah Halal, diiktiraf GMP dan buatan Malaysia . Kita kenalah sokong produk bumiputera kan. RM79 (SM) dan RM85 (SS)

Ia didatangkan dalam bentuk serbuk. Senang je, tak perlu bancuh, shake lagi. Senang dibawa kemana-mana.Ngap satu sachet dua kali sehari. Lepas tu minum banyak air kosong. Sekurangnya 3 liter sehari bagi mengekalkan kesihtan serta mendapatkan kesan yang lebih optimum.



Wahhh best tu rasa dia, ada rasa macam oren sikit, manis, masam . Serbuk pun halus, dan mudah larut.
Macam aku memang jenis kulit berjerawat, tapi Alhamdulillah lepas 3 hari , dapat tengok jerawat makin kering. Kulit pun rasa lembab dan anjal.

Dan paling best bukan saja untuk pencerahan dan kecantikan luaran malah Qyra Miracle White mampu merawat dan mencantikkan dari dalam. Merawat masalah wanita memantapkan mana yang patut. Sistem pembuangan pun lancar je haha.

Cara pengambilan Qyra Miracle White :

Ambil satu sachet sebelum sarapan dan sebelum tidur malam. Pastikan minum banyak air kosong.



Ohh ya , ingat kesan dan hasil mungkin berbeza mengikut individu. Yang penting banyakkan minum air masak. Kurangkan atau jarakkan pengambilan minuman berkafein. Kena konsisten barulah hasilnya terbaik. Barulah dapat kulit yang sihat, cerah, gebu, tegang, anjal dan halus.




QYRA BEAUTY CARE SDN BHD


Website :
http://www.qyrabeauty.com

Facebook :
https://m.facebook.com/QyraBeautyCare

Instagram :
https://instagram.com/qyrabeautycare

Email :
sale@qyrabeauty.com

Hotline :
019 - 3012 777
posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Bertambah gebu gebaslah mama darwiish nie nanti..

    ReplyDelete
  2. betul produk adakala ikut kesesuaian seseorang

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign