Oct 7, 2015

Jerawat Kecut, Parut Pudar Dalam Masa 3 Hari Dengan Malaika Oil

Masalah jerawat, parut jerawat memang dah sinonim dengan aku. Dan bermacam produk aku guna. Kadang sampai dah give up. Entah adakah disebabkan hormon, pemakanan atau gaya hidup yang tak sihat. Tapi aku tergerak hati nak mencuba Malaika Facial Treatment Oil ( MFTO) Dah banyak testimoni berjaya menggunakan produk ni. Alhamdulillah aku pakai hanya 3 hari dan dapat rasakan kesannya yang very the awesome.


Malaika Facial Treatment Oil ( MFTO) merupakan minyak rawatan secara semulajadi untuk merawat kulit muka yang bermasalah. Yang dihasilkan menggunakan bahan semula, bebas alkohol yang mampu mencantikkan dan membuatkan kulit muka lebih flawless dan glowing secara semulajadi.



Kandungan Malaika Facial Treatment Oil ( MFTO) :

- Extra Virgin Olive Oil
- Lemon Oil
- Castor Oil
- Temulawak Powder
- Herbs And Flowers


Fungsi Malaika Facial Treatment Oil ( MFTO)

- Merawat masalah jerawat / jeragat
- Pudarkan parut jerawat
- Mengawal penghasilan minyak di wajah
- Mengecutkan jerawat seawal 3 hari
- Mengecilkan liang pori
- Melembab, menyegarkan dan melembutkan wajah



Sebelum aku bercerita panjang lebar mengenai Malaika Facial Treatment Oil ( MFTO) ni, jom kita belek2 kotaknya dulu. Tarikh luput ada di bawah kotak ye. Penting untuk kita pastikannya belum tamat tempoh. Oh ya , Malaika Facial Treatment Oil ( MFTO) selamat digunakan oleh semua jenis kulit, tak kisah normal, sensitif magupun bermasalah. Lelaki, perempuan boleh gunakannya tanpa was2 kerana ia disahkan Halal dan didaftarkan dengan SKKM Not150403152K




Malaika Facial Treatment Oil ( MFTO) ni adalah berasaskan minyak, dari bahan semulajadi. Jadi tekturnya berminyak tapi tak melekit. Bau dia macam nak makan sebab bau dia sebiji macam gula2 Hudsons Lemon tu. Mudah serap kedalam kulit.


Cara Penggunaan Malaika Facial Treatment Oil ( MFTO) :

- Boleh guna 2 kali sehari
- Sebelum cuci muka, titiskan MFTO dan ratakan seluruh wajah
- Biarkan 3-5 minit supaya diserap kedalam kulit wajah
- Cuci muka dengan pencuci muka korang seperti biasa
- Bilas dan keringkan

Dan yang paling best, kepada korang yang ada jerawat, parut rasa nak pakai buat macam serum pun boleh. Hanya titis dan biarkan semalaman. Esok cucu seperti biasa.


Alhamdulillah baru pakai 3 hari dapat rasakan kesan positifnya. Jerawat kecut, parut pun pudar. Liang pori aku pun macam mengecil. Kena concentrate pakai , tak mustahil masalah jerawat aku kan hilang. Insyaallah



Malaika Facial Treatment Oil ( MFTO)

Kandungan : 50ml
Harga : RM49 (SM) RM59 (SS)

Website :

Instagram :

Facebook :

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. woa part kecilkan pori tu menarik.. kadang pori kecik
    kadang besaq.. CT pun dak faham..

    ReplyDelete
    Replies
    1. org yg pori muka kecil ni jerawat susah nak naik, muka licin je. kalau pori besar, keberangkalian habuk dan kotoran, lbihan make-up yg dicuci xbersih masuk lebih besar. bila dah ktran bnyk masuk, mula la naik jerawat. then kita pun p picit lg jerawat tu, makanya pori muka makin besar. hehe.. shad letak almond cream before go to sleep. gigih nk kecilkan pori. and malaika oil ni pun bleh kecilkan pori lah. terbaek.

      Delete
  2. macam best jer produk ni nama pon indah... kotak pink i like

    ReplyDelete
  3. wah, mcm best je produk ni. thank you for sharing kak ain,

    ReplyDelete
  4. Kulit cepat berminyak tak klu pki serum ni sbgi pelembap muka? :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign