Oct 26, 2015

Kupon Diskaun Shopping di REEBONZ & HERMOBerita baik buat korang yang kaki shopping. Nak-nak pulak bila shopping secara online. SavingMart menawarkan kupon diskaun sebanyak 20% sehingga 70% bila anda shopping di Reebonz atau Hermo . Rugi kalau tak gunakan kupon diskaun yang diberi, bantak tu, boleh kita jimat. Berbelanja dengan bijak.
Reebonz merupakan laman e-dagang atau online shopping center yang menawarkan lebih daripada 700 jenama negara dan antarabangsa seperti kasur, bag tangan, jam dan aksesori. Prada, Chanel, Balenciang, Givenchi antara produk antarabangsa yang turut dijual. Semuanya 100% dijamin original. Urusan jual beli juga dijamin telus, selamat, dipercayai dan cepat.Klik http://www.savingmart.my/store/reebonz-malaysia/ untuk dapatkan kod diskaun.
http://www.savingmart.my/ juga turut menawarkan kupon diskaun sekiranya berbelanja di Hermo yang menawarkan pelbagai jenama produk penjagaan kecantikan kulit, wajah dan kesihatan. Jenama antarabangsa dan negara. Klik http://www.savingmart.my/store/hermo-malaysia/ untuk tebus kupon diskaun.
posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Reebonz bag cntik2 tp hrga pn cntik jgk..ahaha

    ReplyDelete
  2. Shopping online jimat masa dan tenaga.

    ReplyDelete
  3. Jimat msa dan tenaga bila shopping online. Tapi poket kna tebal. Hehe

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign