Oct 2, 2015

Mini Gathering Di Tepi Sungai Temerloh

Mini Gathering... Alhamdulillah buat kedua kalinya berkesempatan berkumpul bersama rakan sekelas waktu tingkatan 5 tahun 2003. First dulu reunion di Pulau Santap... ehhh ye betul ke nama tu kekeke... lupa dah. Kali ni mini gathering je sebab 5 ketoi je yang join . Maklumlah masing2 sibuk demean Raya Korban. Penuh jadual masing2. Ada yang tunggu masa nak melahirkan, ada yang baru dapat baby.Ok lah daripada tak ada kan. Sanggup ku cancel satu blogger event hanya untuk berjumpa rakan lama. Puhhhhh


Lokasi kali ni dekat je, tepi Sungai Temerloh. Very the best. Baju kaler biru, dari jauh nampak. Wahhh bestnya suami, isteri pulak sporting. Anak2 pun sama.


Sampai di Sungai Temerloh dalam pukul 12, memang cantik time tengah lapar. Apa lagi buka bekal masing2. X sempat nak snap gambar makanan bila dah berborak. Aku bawak sandwich je, rakan yang lain ada bawak cream puff, nasi lemak, nasi impit, cucur udang.


Wahhh cantik tak kek kami. Gambar tu gambar reunion yang lepas. Disponsor oleh Cik Nida kita. Tak lama lagi gathering di majlis kawen dia pulak. Insyaallah


Lepas habis makan we ols ke Star Mall , Mentakab untuk main bowling. Rasanya last aku main bowling masa dating dengan En.Suami dulu2.




Sampai lunyai tangan kami main bowling hehhe. Mana taknya kalau dah sampai 4-5 frame ngeh2. Mudahan ada rezeki utk kami berjumpa dan berkumpul lagi.

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Wah bestnya pakat join reunion mcm nih.

    ReplyDelete
  2. kan ct... jealous pulak.Lama kami tak buat reunion smj21.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign