Cek Dari Nuffnang

November 13, 2015

Nuffnang antara rangkaian affliate yang tak asing lagi bagi blogger. Antara cara untuk blogger jana pendapatan sampingan dengan hanya berblogging. Kalau tak pasti macam mna caranya, uolss boleh godek entri yang dulu-dulu ye. Ada aku siarkan tak lama dulu.



Alhamdulillah, sampai cek dari Nuffnang. Dah tak pasti kali yag keberapa. Alhamdulillah walau tak mencapai ribuan ringgit, tapi masih mencapai 3 angka. Almaklumlah update blog pun ikut mood. Itulah balasan orang yang malas. No effort no money :p

By the way thank you Nuffnang dan ofcoz untuk uolss yang sudi berkunjung bertubi-tubi ke sini.Alhamdulillah. Terima kasih dan #kipidap hehe.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

11 ulasan

  1. alhamdulillah.. hsna pon cash out jgk bln lpas tp masih menanti.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Waa...tahniah sis..kalau dapat cek daripada Nuffnang, maknanya sis memang konsisten update blog sis.. Hope sis dapat lagi imbuhan daripada Nuffnang..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniahh kak.. Rezeki akk.. Ena dah lama x buka nuff ena..

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Banyak tu 3 angka. Dilla bar merasa 2 angka je

    ReplyDelete
  5. tahniah.. cik en dah bertahun belum boleh cassout lgi.. kn naikkan usaha pekenalkan blog..

    ReplyDelete
  6. Tahniah mama darwiish..alhamdulillah murah rezeki awak..:)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish