Nov 13, 2015

Cek Dari Nuffnang

Nuffnang antara rangkaian affliate yang tak asing lagi bagi blogger. Antara cara untuk blogger jana pendapatan sampingan dengan hanya berblogging. Kalau tak pasti macam mna caranya, uolss boleh godek entri yang dulu-dulu ye. Ada aku siarkan tak lama dulu.



Alhamdulillah, sampai cek dari Nuffnang. Dah tak pasti kali yag keberapa. Alhamdulillah walau tak mencapai ribuan ringgit, tapi masih mencapai 3 angka. Almaklumlah update blog pun ikut mood. Itulah balasan orang yang malas. No effort no money :p

By the way thank you Nuffnang dan ofcoz untuk uolss yang sudi berkunjung bertubi-tubi ke sini.Alhamdulillah. Terima kasih dan #kipidap hehe.

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. alhamdulillah.. hsna pon cash out jgk bln lpas tp masih menanti.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Waa...tahniah sis..kalau dapat cek daripada Nuffnang, maknanya sis memang konsisten update blog sis.. Hope sis dapat lagi imbuhan daripada Nuffnang..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniahh kak.. Rezeki akk.. Ena dah lama x buka nuff ena..

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Banyak tu 3 angka. Dilla bar merasa 2 angka je

    ReplyDelete
  5. tahniah.. cik en dah bertahun belum boleh cassout lgi.. kn naikkan usaha pekenalkan blog..

    ReplyDelete
  6. Tahniah mama darwiish..alhamdulillah murah rezeki awak..:)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign