Nov 2, 2015

Dapatkan Koleksi Pakaian Plus Size Di PLUSIFY PRIVATE BOUTIQUE

Berbadan besar, tak kisah lah, korang kategori baka rangka besar ke, gemuk ke, chubby ke mesti kadang tu rasa stress kan nak dapatkan pakaian yang cantik-cantik, trendy, dan up to date. Tapi di Plusify Private Boutique pasti korang akan tersengeh . Banyak koleksi pakaian yang ditawarkan istimewa untuk mereka yang bersaiz besar / plus size .



Minggu lalu, Alhamdulillah aku di jemput oleh pihak Plusify Private Boutique bagi memeriahkan event Anniversary Sale betsempena 1 tahun beroperasi. Wah best kan. Kali kedua berpeluang hadiri blogger fashion event . Dalam hati risau juga takut baju kat sana besar dan khas untuk plus size, sebab aku ni saiz M lagi ngeh2.





Sebelum tengok koleksi yang super awesome, jom aku belanja korang photo wefie dengan Cheryn Tan, founder Plusify . Sangat comel orangnya, friendly dan yang penting beliau berani dan berkeyakinan tinggi.

Masa event itu juga ada sesi pemeriksaan rambut secara percuma oleh Dermal & Hair





Wahh, cantik kan. Yang gemuk berisi pasti akan nampak lebih kurus, ramping gitu. Warna pun ceria, unik dan urban. Jangan risau harga yang ditawarkan sangan mampu milik iaitu serendah RM50 - RM200




Buat rambang mata uolsss. Tengok kemas, teliti je perincian pada baju ni. Jahitan pun kemas selain fabrik yang berkualiti yang kebanyakannya diimport dari China dan Korea.



Berkenan pulak kan.... macam sweet je bila di mix and match. Saiz , kalau korang jangan risau disertakan lengkap dengan saiz ukuran biasa dan UK.




Selain baju, blouse di Plusify Private Boutique juga terdapat banyak pilihan seluar, dress, bikini, skirt, aksesori dan bag tangan. Memang design dan warna sangat menarik. Uhukkkkk



Akhirnya tak jadi dengan baju pink tadi, sebab bahagian lengan agak jarang dan perut sedikit moncetttt ngeh2. Nantikan entri melaram aku nanti haha.Cuma kalau pihak butik dapat perbanyakkan koleksi pakaian berlengan panjang dan labuh untuk pilihan wanita Islam. By the way memang best... shopping di Plusify Private Boutique selain kualiti dan harga yang affordable, persekitaran juga nyaman tak ada masalah diekori promoter ngeh2. Selain owner dan staff yang verry friendly.

Kalau berminat, tapi jauh nak ke lokasi Plusify Private Boutique boleh buat belian melalui Zalora,blog , fanpage dan Instagram mereka.




Plusify Private Boutique

33-1, Jln Suppiah Pillay,
Off Jalan Ipoh,
51200 Kuala Lumpur

Instagram:

Facebook:

Website:
posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. wahh, bagus r ade outfit for plussize, cantikkk lak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah selalu plussize , design nenek2 kekek

      Delete
  2. cantiknyaaa! hi! Ayu blogwalking sini hehe jemput jenguk entry terbaru ayu http://farahanasharif.blogspot.my/2015/11/kerjasama-anda-amat-dihargai.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign