Nov 12, 2015

Eratkan Hubungan Dengan printcious.com

www.printcous.com antara online shopping yang menawarkan khidmat jualan hadiah, seperti tshirt, mug, mini kusyen dan hiasan . Sebelum ni dah siarkan entry berkaitan, so korang boleh tinjau-tinjau kat sana http://www.mamadarwiish.blogspot.my/2015/10/design-sendiri-hadiah-cenderahati-di.html?m=1 Rambang mata dibuatnya.




Firts time shopping di printcious mula nak beli dan design sendiri baju, tapi berkenan pulak pada mug. Tak pecah ke ? Memang risau akan pecah, tapi wahhh semua ok. Selamat sampai kerana printcious menggunakan khidmat kurier Skynet




Sangat puas hati. Hari ni order, esok lusa sampai. Packaging pun kemas, teratur dan paling penting selamat.



Ikut hati semua nak beli. Finally pilih yand ready design hehe.Suka dengan ayat humor dan warna yang cool. Satu untuk aku, satu untuk hubby. Baru stylo kan warna hitam
Bolehlah aku mengopi pepagi dengan rasa ceria #mamadarwiish gitu hehe. Jap lagi nak shopping lagi di printcous.com nak beli tshirt pulak. Nak cuba design sendiri. Pada korang yang nak hadiahkan sesuatu yang lain daripada yang lain boleh lah ke printcious.com . Banyak design menarik, harga berpatutan, servis cepat dan selamat.
posted from Bloggeroid

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign