Nov 28, 2015

Iviora African Mango Cocoa Minuman Pelangsingan Semulajadi

Iviora adalah minuman pelangsingan yang menggunakan koko dan mangga sebagai bahan utama. Bukan sembarangan koko dan mangga tetapi koko dan mangga berkualiti tinggi lagi berkhasiat serta mujarab dalam proses pembakaran lemak iaitu serbuk koko dan African Mango / Irvingia Gabinensis)



Tertarik nak mencuba sebab badan memang tengah naik hehe lagipun Iviora African Mango Cocoa sebab ia menggunakan 100% sumber tumbuhan semulajadi yang mendapat pengesahan bahan2 dari antarabangsa. Bukan itu saja Iviora African Mango Cocoa disahkan Halal oleh JAKIM dan GMP.




Packaging Iviora African Mango Cocoa pun sangat menarik. Didatangkan dalam bentuk sachet. Satu kotak ada 15 sachet x 20g Pastikan beli yang original, boleh pastikan melalui logo hologram tu. Scan je. Pastikan juga tarikh luput, penting tu.

Kandungan Iviora African Mango Cocoa :

Non dairy creamer, Cocoa powder, Fructose, Malt Extract, Garcinia Cambogia Extract, Lecithin, Africa Mango Extract, Mineral Yeast, White Kidney Bean Extract, Green Tea Powder, Guarana Extract, Soy Isoflavones, Raspberry Powder, Vitamin Mineral Premix, Maltodextrin



Cara Penyedian Iviora African Mango Cocoa :

Mudah sahaja, hanya campur dan bancuh 1 sachet dengan 200ml air suam. Tapi jenis yang degil macam aku, aku tambah ais hehe. Esok kita guna air suam ye.Bagi kesan lebih efektif. Boleh minum 1-2 sachet sehari sebelum atau selepas makan.



Khasiat Iviora African Mango Cocoa :

- Melancarkan peredaran darah
- Anti penuaan
- Meningkatkan kadar motabolisme badan
- Menurunkan kadar lemak dan kolestol
- Menguraikan lemak tepu supaya lebih mudah dibakar
- Mengurangkan kadar karbohidrat dan penyerapan lemak
- Merangsang dan memelihara otot
- Mencantikkan, menghalus dan mencerahkan kulit
- Membakar lemak secara semulajadi
- Memberikan bentuk badan yang diingini



Iviora African Mango Cocoa sesuai untuk semua golongan, wanita mahupun lelaki yang ingin menjaga penampilan diri, mengekalkan bentuk badan dan yang nak slimx kurus dan sihat secara semulajadi. Alhamdulillah baru minum 2 hari, badan mula berpeluh, bangun pagi segar je, badan pun ringan. Kalau konsisten, makan yang berkhasiat, senamam sikit sure boleh hilanh kg kan. Wish me slim and beauty :-)



Harga Iviora African Mango Cocoa :

15 sachet x 20g
RM 130 (Semenanjung Malaysia)
RM 140 (Sabah & Sarawak)
U$ 54 (Worldwide)






Iviora African Mango Cocoa

Web :
http://www.iviora.com

Facebook :
https://m.facebook.com/ivioramalaysia/

Customer Services :
+603 7971 7129
posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. wahhh! kombinasi koko dan mangga? boleh try nii. thanks for sharingg!! xx
    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Ainal, freshhh sangat sedap, mudahan slim jap lg:-)

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign