Manjakani Hygiene Wash Mencuci, Merapat Dan Menganjal

by - November 25, 2015

Manjakani memang sinonim untuk penjagaan aset wanita terutama bahagian intim. Dari nenek moyang kita dulu, manjakani memang digunakan secara tradisional bagi mengekalkan kesihatan dalaman serta luaran. Kalau dulu manjakani akan dihancur, ditumbuk halus dan dicampur dalam air untuk dijadikan basuhan bahagian intim, tetapi dengan teknologi sekarang manjakani di campur dengan herba tradisional yang lain seperti sireh, perapat dan gel maka terhasillah Manjakani Hygiene WashPembersih Intim Wanita Manjakani ini manjakani, daun sireh sertaerta perapat dan gel.Istimewanya adalah ia tidak mengandungi sabun dan bahan kimia. 100% bahan semulajadi Jadi ia dijamin selamat.

Nilai PH amat penting untuk penjagaan bahagian intim, bagi mengekalkan kelembapan dan kesihatan. Jangan risau, sebab nilai PH adalah 3.8 PHKebaikan Manjakani Hygiene Wash :

Membersihkan bahagian intim
Mengandungi estregen yang membasmi bakteria dan kulat

Mencegah bau tidak mengenang
Kandungan estregen juga mampu membunuh kuman yang menghasilkan bau dan lendir yang tidak menyenangkan.

Merapat dan menganjalkan
Serapat bertindak membaiki tisu organ intim seterusnya menganjal dan menegangkannya.

Menyegarkan
Sireh sebagai agen pembersih yang menyegarkan serta menyamankan selain mengurangkan cairan atau lendir berlebihan serta merawat keputihan.Memang best Manjakani Hygiene Wash sebab selain kebaikan yang kita dapat, bau dia pun lembut je, boleh mencerahkan celah peha juga. Sesuai untuk anak2 remaja hingga yang berusia. Daripada kita pakai pencuci intim yang ada kimia, pewarna, alcohol, lebih baik kita gunakan yang terbukti semulajadi, bersih, halal dan berkhasiat. Harga pun murah je , hanya RM25 sebotol untuk 80ml.


Manjakani Hygiene Wash

Facebook :
https://m.facebook.com/Kapsul-ManjakaniFeminine-Hygiene-Wash-Manjakani-413940715461274/

Blog :
http://www.batubaiduri.blogspot.com

Hubungi :
019 513 8283 (Puan Ina)
posted from Bloggeroid

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish