Pemenang Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish

by - November 08, 2015



Tahniah !!!!!!

Kepada yang tak tersenarai, terima kasih juga sebab memeriahkan giveaway. Lain kali cuba lagi. Pada penaja, terima kasih sangat. Maafkan jika ada terkasar bahasa, terguris kata, terlebih, terkurang dimana2. Love uolsss lah hehe. Next time taja lagi okey.
Kepada pemenang dengan pantas hantar details untuk penghantaran hadiah okey.  Boleh hantar melalui email, whatspp atau pm facebook.

Whatspp : 012-9125 998




Sertakan Details :

Nama :
Alamat :
No. Tel :
Email :

Link Penyertaan :
Hadiah Dimenangi :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




9
Leonovo A560 + 8Gb SD Card 
.
.
.



37
Cartoon Power Bank 8800 mAh 
.
.
.



45
Mini MP3
http://aliatulaiman.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html
.
.
.


65
Neesya Serum
.
.
.


95
Cash RM50

You May Also Like

28 ulasan

  1. whoaa tahniah pd para pemenang! terlepas den nak mini mp3 heehe

    ReplyDelete
  2. wow, tahniahhh ! tahniahhhh !!!!!!

    huhu, tak dapat lak, hahah

    ReplyDelete
  3. Ya Allah , alhamdulillahh. Terima kasih sis.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada pemenang Fuyoo Giveaway by mama darwiish....

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mamadarwiish...tahniah pd pemenang...;)

    ReplyDelete
  6. Bravo! Syabas kepada pemenang. Tahniah!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki..
    Sy dah wassap akak kt no. 0172**4*** :)

    ReplyDelete
  8. Sis , sy dah hantar detail sy kat fb . https://www.facebook.com/alyaeman

    ReplyDelete
  9. tahniah pada pemenang yang berjaya. dan tahniah jua yang tak berjaya apa yang penting ukwah sesama kita terjalin. peace...

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish