Nov 8, 2015

Pemenang Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish



Tahniah !!!!!!

Kepada yang tak tersenarai, terima kasih juga sebab memeriahkan giveaway. Lain kali cuba lagi. Pada penaja, terima kasih sangat. Maafkan jika ada terkasar bahasa, terguris kata, terlebih, terkurang dimana2. Love uolsss lah hehe. Next time taja lagi okey.
Kepada pemenang dengan pantas hantar details untuk penghantaran hadiah okey.  Boleh hantar melalui email, whatspp atau pm facebook.

Whatspp : 012-9125 998




Sertakan Details :

Nama :
Alamat :
No. Tel :
Email :

Link Penyertaan :
Hadiah Dimenangi :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




9
Leonovo A560 + 8Gb SD Card 
.
.
.



37
Cartoon Power Bank 8800 mAh 
.
.
.



45
Mini MP3
http://aliatulaiman.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html
.
.
.


65
Neesya Serum
.
.
.


95
Cash RM50

28 comments:

  1. whoaa tahniah pd para pemenang! terlepas den nak mini mp3 heehe

    ReplyDelete
  2. wow, tahniahhh ! tahniahhhh !!!!!!

    huhu, tak dapat lak, hahah

    ReplyDelete
  3. Ya Allah , alhamdulillahh. Terima kasih sis.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada pemenang Fuyoo Giveaway by mama darwiish....

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mamadarwiish...tahniah pd pemenang...;)

    ReplyDelete
  6. Bravo! Syabas kepada pemenang. Tahniah!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki..
    Sy dah wassap akak kt no. 0172**4*** :)

    ReplyDelete
  8. Sis , sy dah hantar detail sy kat fb . https://www.facebook.com/alyaeman

    ReplyDelete
  9. tahniah pada pemenang yang berjaya. dan tahniah jua yang tak berjaya apa yang penting ukwah sesama kita terjalin. peace...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign