Set Hidroponik Murah

by - November 21, 2015

Hidroponik antara cara tanaman yang sesuai untuk mereka yang suka bercucuk tanam, tapi tak ada tanah. Duduk apartment macam aku, duduk flat, duduk hostel . Yang tau tanam tapi malas jaga, malas merumput, mengembur tanah.... yang baru berjinak nak berkebun haha hidroponik la jawapannya.



Akhirnya impian tercapai. Dah lama teringin nak beli. Tapi tak tahu kat mana nak beli. Alhamdulillah bertemu dengan Kazz Hidroponik dapat beli 1 set dengan harga serendah RM60 termasuk kos penghantaran.

Lengkap dengan 2 jenis biji benih, baja, benang, cawan medium dan cara penggunaan. Wahhh tak sabar nak memonik. Tunggu cerita hidroponik kami lepas ni ye.


https://m.facebook.com/Kazz-Hidroponik-241560725932086/

posted from Bloggeroid

You May Also Like

2 ulasan

  1. Akk memang suka cucuk tanam ye??? Bagusnya akk... Teringin pula nk menanam ni hehehe

    ReplyDelete
  2. wow best nyer.
    aida mengidam nak berhidroponik bila masuk umah baru nanti.
    umah skang sarat barat, takde ruang nak bubuh nanti :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish