Nov 21, 2015

Set Hidroponik Murah

Hidroponik antara cara tanaman yang sesuai untuk mereka yang suka bercucuk tanam, tapi tak ada tanah. Duduk apartment macam aku, duduk flat, duduk hostel . Yang tau tanam tapi malas jaga, malas merumput, mengembur tanah.... yang baru berjinak nak berkebun haha hidroponik la jawapannya.



Akhirnya impian tercapai. Dah lama teringin nak beli. Tapi tak tahu kat mana nak beli. Alhamdulillah bertemu dengan Kazz Hidroponik dapat beli 1 set dengan harga serendah RM60 termasuk kos penghantaran.

Lengkap dengan 2 jenis biji benih, baja, benang, cawan medium dan cara penggunaan. Wahhh tak sabar nak memonik. Tunggu cerita hidroponik kami lepas ni ye.


https://m.facebook.com/Kazz-Hidroponik-241560725932086/

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Akk memang suka cucuk tanam ye??? Bagusnya akk... Teringin pula nk menanam ni hehehe

    ReplyDelete
  2. wow best nyer.
    aida mengidam nak berhidroponik bila masuk umah baru nanti.
    umah skang sarat barat, takde ruang nak bubuh nanti :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign