Dec 31, 2015

Asam Laksa Old Town Tak Umphhh Macam Dulu

Asam laksa Old Town antara favorite aku dulu-dulu selain Paparich sebab aku memang suka rasa asam laksa yang ada fusion baba nyonya. Laksa Penang, Pahang, Kedah tu memang dah sebati dah. Last week baru berani nak pekena asam laksa , sebab tempoh berpantang makan lepas bersalin pun dah masuk 1 tahun 4 bulan. Buat mak-mak jangan dibuat dalam pantang makan laksa, kembang segala urat, masuk angin dan sejuk badan.


Kalau ke Old Town, tak sah tak order Old Town White Coffee With Hazel Nut Rasa, dan aroma kopi yang mewah dan lemak kacang hazel. Uhhhh sodap.... aku prefer yang sejuk. Dah lama tak makan di Old Town, dalam kepala berangan rasa asam laksa yang super sedap, mewah dengan isi ikan, cukup rasa.


Dan sebelum tu pekena roti bakar peanut butter alahaiiii tak memberangsangkan platter nya....


Old Town Asam Laksa wahhh meriah. Paling win nenas yang besar gedabak dah macam nak buat gulai. Tak silap aku dulu potongannya nipis, cute dan sexy . Dan paling rare, boleh pulak letak ikan sardin dalam tin yang mentah tu sebagai garnishing. Ohhhh maiiii. Atau memang style sekarang cam ni ek....atau Old Town Aeon Anggun Rawang je....emmmm tapi sapu bersih juga, bayar mahal kot haha.... btw tingkatkanlah kualiti makanan dan servis anda

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign