CPUV NUFFNANG MEROYAN

by - December 27, 2015


Nuffnang memang tak asing bagi blogger sekalian alam haha. Salah satu cara halus lagi manja untuk menjana pendapatan sampingan. Alhamdulillah masuk 5 tahun dah ber scandal dengan Nuffnang. Ada yang kata tak berbaloi, sebab tak capai tahap jutawan kot haha, apa yang penting ianya sedikit sebanyak menyumbang kepada tabung joli aku haha. Ada ku kisah, just tepek banner, update blog macam biasa, In Sha Allah RM RM RM akan masuk hehe.

Itu hah banyak jugak CPUV akhir tahun dar Nuffnang kita. Semuanya masih on going. Jangan lupa klik klik dan klik hokey. Siapa yang belum daftar Nuffnang jom daftar sekarang, dapat juga RM 

You May Also Like

4 ulasan

  1. Woah that was good ! . I't's pretty hard to gain CPUV but you did well . Bravo :D

    - Syamsid Blog -
    .

    ReplyDelete
  2. Perghhh banyaknyaaaa.. Ena dah lama tak usya nuff ena.. Apa la dah jadi kat situ

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish